Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 28 Αυγούστου 2013

Football League: Συγκροτήθηκαν οι δύο όμιλοι με... χωρισμό του Βόλου

Η Ζάκυνθος "μεταφέρθηκε" στη Βόρειο Ελλάδα και ο Ολυμπιακός Βόλου στο Νότο!!!

Μέσω πλέι οφ η ανάδειξη πρωταθλητή!




 Mε μπόλικο... παρασκήνιο συγκροτήθηκαν την Τρίτη το μεσημέρι οι δύο όμιλοι της νέας Β΄Εθνικής (Football League).
H διοργανώτρια αποφάσισε να παραδώσει «πρωτοποριακά» μαθήματα γεωγραφίας και να «κόψει» την πόλη του Βόλου στα δύο, φέρνοντας (ύστερα από κλήρωση) τον Ολυμπιακό Βόλου στον Νότιο Όμιλο και τη Νίκη Βόλου στον Βόρειο.
Παράλληλα, αποφασίστηκε η Ζάκυνθος να συμμετάσχει στον Βόρειο Όμιλο!
Επίσης αποφασίστηκε να μην υπάρξει πρωταθλητής (!), αλλά μετά τη λήξη του πρωταθλήματος να διεξαχθούν πλέι οφ με τους τέσσερις πρώτους από κάθε όμιλο, απ΄όπου θα προκύψουν οι τρεις ομάδες που θα ανέβουν στη Superleague (ύστερα από «μίνι» πρωτάθλημα 14 αγώνων).
Αντίθετα, δεν θα υπάρξουν play out, συνεπώς οι τρεις τελευταίοι του κάθε ομίλου θα υποβιβαστούν στο πρωτάθλημα της Football League 2. 
Αυτό που αποφασίστηκε είναι να υπάρξει μπόνους τριών (3) πόντων στον πρωταθλητή του κάθε ομίλου στην ειδική βαθμολογία που θα προκύψει. Δηλαδή, αν με τα περσινά δεδομένα ο πρώτος των play off ξεκινούσε για παράδειγμα με 4 πόντους (λόγω της διαφοράς με τον τέταρτο) τώρα θα ξεκινάει τα έξτρα ματς με 7.
Η σέντρα του πρωταθλήματος, όπως ήταν ήδη γνωστό (σχετικό ρεπορτάζ), ορίστηκε για τις 29 Σεπτεμβρίου, ενώ η κλήρωση ορίστηκε για τις 5 Σεπτεμβρίου στις 12 το μεσημέρι στα γραφεία της Ένωσης.
Το πρωτάθλημα των Νέων θα ξεκινήσει στις 13 Οκτωβρίου. Την 1η αγωνιστική θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Νίκου Σαλευρή, πρώην προέδρου της Καλλιθέας. Οι ποδοσφαιριστές της Καλλιθέας θα φορούν για τις τρεις πρώτες αγωνιστικές μαύρα περιβραχιόνια.

Υπενθυμίζεται ότι στις 15 Σεπτεμβρίου ξεκινούν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις με το Κύπελλο Ελλάδος.
Είναι πλέον αντιληπτό ότι με την παρουσία του Ολυμπιακού Βόλου στον Νότιο Όμιλο -όπου συμμετέχει και ο Πανηλειακός-, αλλάζουν οι ισορροπίες, μια και οι Βολιώτες θεωρούνται εκ των φαβορί για τη φετινή άνοδο στη Super League. Στον αντίποδα, προσδίδουν περισσότερο «ειδικό βάρος» στον όμιλο, μια ο Βόρειος Όμιλος μοιάζει θεωρητικα ποιοτικότερος με πιο «παραδοσιακές» ομάδες.

Νότιος Όμιλος
Καλλιθέα
Επισκοπή
Αστέρας Μαγούλας
Παναχαϊκή
Φωκικός
Ηρακλής Ψαχνών
Ολυμπιακός Βόλου
Βύζας Μεγάρων
Πανηλειακός
ΑΟ Χανιά
Αχαρναϊκός
ΑΟ Γλυφάδα
Παναιγιάλειος
Φωστήρας

Βόρειος Όμιλος
Πιερικός
Βατανιακός
Αιγινιακός
ΑΠΣ Ζάκυνθος
Εθνικός Γαζώρου
Δόξα Δράμας
Αναγέννηση Γιαννιτσών
Νίκη Βόλου
Καβάλα
Ηρακλής
Αναγέννηση Καρδίτσας
Απόλλων 1926 (Καλαμαριάς)
Κέρκυρα
Τύρναβος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου