Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Δευτέρα 26 Αυγούστου 2013

«Αιρετικός» Γερμανός βουλευτής: Και «κούρεμα» και νέο πακέτο στην Ελλάδα

 Δευτέρα, 26 Αυγούστου, 2013
Συνέντευξη στη Saarbrücker Zeitung

Πείτε την αλήθεια, καλεί τους πολιτικούς της χώρας του ο βουλευτής των Φιλελευθέρων Φρανκ Σέφλερ

Στην εκτίμηση ότι τελικά και το ελληνικό χρέος θα «κουρευτεί» εκ νέου και θα δοθεί τρίτο πακέτο στήριξης στη χώρα μας, προέβη ο γνωστός για τις αιρετικές του θέσεις βουλευτής των Φιλελευθέρων στη Γερμανία, Φρανκ Σέφλερ. Και τότε, σημείωσε, η Ελλάδα θα πρέπει να βγει από τον μηχανισμό στήριξης και να αποφασίσει από μόνης της εάν θα παραμείνει στην ευρωζώνη ή όχι.
Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Saarbrücker Zeitung, ένα μήνα πριν τις γερμανικές εκλογές, ο Σέφλερ, καλεί τους πολιτικούς της χώρας του να πουν την αλήθεια για την κατάσταση στην Ελλάδα, σημειώνοντας ότι οι περισσότεροι δεν πιστεύουν πια στις ωραιοποιήσεις.
«Τώρα θα προσπαθήσουν να μαζέψουν με νύχια και με δόντια ποσά από διάφορα ταμεία για να αποτρέψουν το κούρεμα. Τα χρήματα που λείπουν είναι πολύ περισσότερα από τα 11 δις που έχει υπολογίσει το ΔΝΤ. Αντί να συγκεντρώσει η Ελλάδα 50 δισ. από ιδιωτικοποιήσεις, πήρε μόνο 2 δισ. Οι τόκοι από την επιμήκυνση στο πλαίσιο του δεύτερου πακέτου ξεπερνούν τα 40 δισ.», δήλωσε ο βουλευτής των Φιλελευθέρων στην εφημερίδα.
Και κατέληξε εκτιμώντας ότι μετά και το δεύτερο «κούρεμα» η Ελλάδα θα πρέπει να βγει από τον μηχανισμό στήριξης και να ξεκαθαρίσει μόνη της αν θέλει να μείνει στην ευρωζώνη. «Δεν λειτουργεί η εκπαίδευση δημοκρατικά εκλεγμένων κυβερνήσεων με πιέσεις», τόνισε. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου