Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013

Συμφώνησαν Βενιζέλος-Αβραμόπουλος στην επικουρική συνδρομή της Ελλάδας στη Συρία

Παρασκευή, 30 Αυγούστου, 2013

Αυτοί συμφώνησαν... τον λαό τον ρώτησαν;





Οι δύο υπουργοί αποφάσισαν πως εάν και εφόσον ζητηθεί η Ελλάδα είναι διατεθειμένη να παραχωρήσει τη βάση της Σούδας, ένα ιπτάμενο ραντάρ, αλλά και πλοία εκστρατείας, τα οποία θα έχουν αποκλειστικά επικουρικό ρόλο και θα κάνουν περιπολίες και δεν πρόκειται να εμπλακούν σε στρατιωτικές επιχειρήσεις.
Τη συμμετοχή της Ελλάδας σε ενδεχόμενη επέμβαση στη Συρία αλλά με επικουρικό ρόλο αποφάσισαν ο υπουργός Εξωτερικών Ευάγγελος Βενιζέλος και ο υπουργός Αμυνας Δημήτρης Αβραμόπουλος στη σύσκεψη που πραγματοποίησαν.
Ο δύο υπουργοί κατά τη διάρκεια της σύσκεψης εξέφρασαν την καταδίκη τους κατά του Μπασάρ Αλ Ασαντ για την επίθεση με χημικά κατά των ανταρτών και επεσήμαναν ότι είναι μεν υπέρ της εξεύρεσης μιας πολιτικής λύσης, ωστόσο εάν το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ ταχθεί υπέρ της στρατιωτικής επέμβασης στη Συρία, τότε η Ελλάδα θα έχει «τον δικό της ρόλο», όπως το 2011 στη Λιβύη.
Μια ενδεχόμενη συμμετοχή της Ελλάδας στην επέμβαση της Συρίας ωστόσο, θα έχει περισσότερο υποστηρικτικό ρόλο, με τους δύο υπουργούς να αποκλείουν το ενδεχόμενο να συμμετάσχουν ελληνικά στρατεύματα.
Πηγή: iefimerida

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου