Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 27 Αυγούστου 2013

Η Σάλκε κινδυνεύει με τιμωρία από την ΟΥΕΦΑ για τη σημαία των Σκοπίων που ανάρτησαν οι οπαδοί της

Η Σάλκε κινδυνεύει με τιμωρία από την ΟΥΕΦΑ για τη σημαία των Σκοπίων που ανάρτησαν οι οπαδοί της

Τρίτη, 27 Αυγούστου, 2013

Το πανό της Βαρντάρ με την σημαία των Σκοπίων που ανάρτησαν οι οπαδοί της Σάλκε στην αρχή του αγώνα με τον ΠΑΟΚ

Μετά την επίσημη έκθεση της ΟΥΕΦΑ θα φανεί, αν θα επιβληθεί τιμωρία στην Σάλκε για το πανό με την σημαία των Σκοπίων και ένα σύνθημα γραμμένο, που ανάρτησαν οι φανατικοί οπαδοί της Γερμανικής ομάδας στο παιχνίδι με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ.

Οι οπαδοί  της Σάλκε, έχουν αδελφοποιηθεί με τους οπαδούς της Βαρντάρ Σκοπίων και αυτός ήταν ο λόγος που υπήρχε η συγκεκριμένη σημαία, στο πέταλο των φανατικών στης Σάλκε, η οποία και κατέβηκε, μετά από ένσταση των ανθρώπων του Δικεφάλου.
Στην διαδικτυακή έκδοση του Σπίγκελ, υπήρχε εκτενές ρεπορτάζ το οποίο αναφέρονταν στο γεγονός και αναρωτιόταν γιατί έγινε η επέμβαση της αστυνομίας στην κερκίδα των φανατικών της Σάλκε.
Μάλιστα υπήρχε και ανάλυση των σχέσεων Ελλάδας-Σκοπίων και εκφράζονταν η άποψη, ότι η Ελλάδα, μπλοκάρει τις προσπάθειες της FYROM για ένταξη στην Ευρωπαϊκή Ένωση και το ΝΑΤΟ.
Μετά το τέλος του αγώνα πάντως, φίλαθλος του ΠΑΟΚ, μόνιμος κάτοικος Γερμανίας, ο οποίος είχε πάει στο Γκελζενκίρχεν με το αυτοκίνητο του, δέχθηκε επίθεση από μια ομάδα σκοπιανών έξω από το πάρκινγκ του Veltins Arena με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφριά.
Η Σάλκε προκειμένου να γλιτώσει τα χειρότερα όσον αφορά μια πιθανή τιμωρία από την ΟΥΕΦΑ, εξέδωσε  ανακοίνωση για το περιστατικό, και δικαιολόγησε την  επέμβαση της Αστυνομίας, λέγοντας ότι οι Έλληνες οπαδοί απείλησαν να επιτεθούν στην βόρεια κερκίδα και ότι γι αυτό η αστυνομία παρενέβη ώστε να υποχρεώσει τους οπαδούς της Σάλκε να ξεκρεμάσουν την σημαία που είχαν τοποθετήσει στα κάγκελα του πετάλου της βόρειας κερκίδας.
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ πέρα από τις ενέργειες που έκανε κατά την διάρκεια του αγώνα Σάλκε-ΠΑΟΚ ώστε να κατέβει η σημαία των Σκοπιανών οπαδών, δεν πήρε κάποια θέση για το γεγονός, αλλά ούτε και για την επίθεση στον Έλληνα φίλαθλο στο πάρκινγκ του Veltins Arena. 
Πηγή: ΤΑ ΝΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου