Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Δευτέρα 8 Ιουλίου 2013

Σε κρίσιμη κατάσταση η σύζυγος του Τζων Κέρυ, υπουργού των Εξωτερικών των ΗΠΑ

Σε κρίσιμη κατάσταση βρίσκεται η Teresa Heinz Kerry, σύζυγος του John Kerry υπουργού των Εξωτερικών των ΗΠΑ και μέχρι πρότινος Γερουσιαστού της Μασσαχουσέττης.
Η 74χρονη Teresa Heinz Kerry βρισκόταν με το σύζυγό της στη θαλαμηγό τους στο νησί Nantucket της Μασσαχουσέττης όταν αδιαθέτησε και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο τοπικό νοσοκομείο Nantucket Cottage Hospital και αφού διαπιστώθηκε η σοβαρότητα της κατάστασης από εκεί στο Νοσοκομείο της Βοστώνης Massachusetts General Hospital.
Επικοινωνήσαμε με φίλη μας που εργάζεται στο νοσοκομείο του νησιού η οποία μας είπε ότι πράγματι η Teresa Heinz Kerry βρέθηκε στο νοσοκομείο του Nantucket Cottage Hospital και από εκεί στο μεγάλο και φημισμένο νοσοκομείο της Βοστώνης (φέτος ήταν πρώτο στο κόσμο). Περισσότερες πληροφορίες δεν μας έδωσε το μέλος του νοσηλευτικού προσωπικού λόγο της εχεμύθειας του επαγγέλματος.
Η κυρία Teresa Heinz Kerry ήταν παντρεμένη με τον Γερουσιαστή John Heinz (η οικογένεια του οποίου έχει την μεγάλη εταιρεία τοματοπολτού -κέτσαπ- Heinz) ο οποίος σκοτώθηκε το 1991 στο Marion, Pennsylvania όταν το ελικόπτερο που βρισκόταν συνεκρούστη με αεροπλάνο πάνω από την αυλή ενός Σχολείου.
Το 1995 η Teresa Heinz παντρεύτηκε τον ανερχόμενο τότε πολιτικό (Γερουσιαστή) John Kerry. Συναντηθήκαμε με το ζεύγος Kerry τον Μάιο του 2011 σε μία κοινωνική εκδήλωση με σκοπό της συγκέντρωσης χρημάτων για το καρκινικό τμήμα του Massachusetts General Hospital.
Τόσο η Teresa Heinz όσο και ο John Kerry είναι νικητές του καρκίνου αφού και οι δύο είχαν καρκίνο και θεραπεύτηκαν.

Η Σύνταξη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου