Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Σάββατο 29 Ιουνίου 2013

Reuters: Rothschild και Goldman Sachs στις υπηρεσίες του ΤΧΣ για Proton και TT

Σάββατο, 29 Ιουνίου, 2013
Reuters: Rothschild και Goldman Sachs στις υπηρεσίες του ΤΧΣ για Proton και TTΕθνική και Alpha Bank οι πιθανότεροι αγοραστές σύμφωνα με τραπεζικούς αξιωματούχους

Το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (ΤΧΣ) προσέλαβε τις επενδυτικές τράπεζες Rothschild και Goldman Sachs ως συμβούλους για τη σχεδιαζόμενη πώληση της Proton Bank και του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, δήλωσαν την Παρασκευή αξιωματούχοι του ΤΧΣ στο Reuters.
Ως πιθανότεροι αγοραστές των δύο αυτών τραπεζών, προβάλλουν τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα Εθνική και Alpha, καθώς και η Eurobank.
«H Eurobank αποτελεί πιθανό αγοραστή, πολλά θα εξαρτηθούν από το τι θα κάνουν οι άλλες τράπεζες. Οι σύμβουλοι θα τις προσεγγίσουν όλες», είπε έτερος τραπεζίτης.
Αξιωματούχος της Αlpha επιβεβαίωσε στο Reuters ότι υπάρχει αγοραστικό ενδιαφέρον για το ΤΤ. 
«Ναι, ενδιαφερόμαστε για το ΤΤ»,
είπε ο τραπεζίτης που δεν θέλησε να κατονομαστεί.
Η Πειραιώς δεν συγκαταλέγεται στους ενδιαφερόμενους γιατί έχει δηλώσει ότι ο κύκλος των εξαγορών της έκλεισε μετά τη Γενική, τη Millenium και τις κυπριακές τράπεζες.

Πηγή: ΤΟ ΒΗΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου