Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Σάββατο, 29 Ιουνίου 2013

Reuters: Rothschild και Goldman Sachs στις υπηρεσίες του ΤΧΣ για Proton και TT

Σάββατο, 29 Ιουνίου, 2013
Reuters: Rothschild και Goldman Sachs στις υπηρεσίες του ΤΧΣ για Proton και TTΕθνική και Alpha Bank οι πιθανότεροι αγοραστές σύμφωνα με τραπεζικούς αξιωματούχους

Το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (ΤΧΣ) προσέλαβε τις επενδυτικές τράπεζες Rothschild και Goldman Sachs ως συμβούλους για τη σχεδιαζόμενη πώληση της Proton Bank και του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, δήλωσαν την Παρασκευή αξιωματούχοι του ΤΧΣ στο Reuters.
Ως πιθανότεροι αγοραστές των δύο αυτών τραπεζών, προβάλλουν τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα Εθνική και Alpha, καθώς και η Eurobank.
«H Eurobank αποτελεί πιθανό αγοραστή, πολλά θα εξαρτηθούν από το τι θα κάνουν οι άλλες τράπεζες. Οι σύμβουλοι θα τις προσεγγίσουν όλες», είπε έτερος τραπεζίτης.
Αξιωματούχος της Αlpha επιβεβαίωσε στο Reuters ότι υπάρχει αγοραστικό ενδιαφέρον για το ΤΤ. 
«Ναι, ενδιαφερόμαστε για το ΤΤ»,
είπε ο τραπεζίτης που δεν θέλησε να κατονομαστεί.
Η Πειραιώς δεν συγκαταλέγεται στους ενδιαφερόμενους γιατί έχει δηλώσει ότι ο κύκλος των εξαγορών της έκλεισε μετά τη Γενική, τη Millenium και τις κυπριακές τράπεζες.

Πηγή: ΤΟ ΒΗΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου