Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013

Κατάθεση-αποκάλυψη από τον γιο του Μάικλ Τζάκσον

Παρασκευή, 28 Ιουνίου, 2013
Ο μεγαλύτερος γιος του Μάικλ Τζάκσον μίλησε για τις τελευταίες στιγμές του πατέρα του, ενώ κατέθεσε στο δικαστήριο σημαντικά περιστατικά που συνέβησαν λίγες μέρες πριν πεθάνει.

Ο Πρινς («Πρίγκηπας») αναβιώνει τη σκηνή που έληξε τα δώδεκα ειδυλλιακά χρόνια που πέρασε ο Πρινς μεγαλώνοντας με έναν από τους μεγαλύτερους μουσικούς αστέρες. Ο Μάικλ Τζόζεφ «Πρινς» Τζάκσον Τζούνιορ δήλωσε την Τετάρτη πως κατάλαβε ότι υπάρχει πρόβλημα στην έπαυλη όταν άκουσε φωνές και έτρεξε στο δωμάτιο του πατέρα του. Βρήκε τον πατέρα του ξαπλωμένο στο κρεβάτι, με τα μάτια του γυρισμένα προς τα πάνω και τον γιατρό του να επιχειρεί τεχνητή αναπνοή. Η αδερφή του, Πάρις, φώναζε τον πατέρα της ενώ ο Πρινς έκλαιγε. Ο 16χρονος ανακαλεί πως στον δρόμο για το νοσοκομείο προσπαθούσε να ηρεμήσει την αδερφή του και τον μικρότερό τους αδελφό, λέγοντάς τους πως άγγελοι προσέχουν τον πατέρα τους και πως όλα θα πάνε καλά. Συνειδητοποίησε πως ο Τζάκσον έχει πεθάνει όταν ο γιατρός του βγήκε από τα επείγοντα και τους είπε «Συγγνώμη παιδιά, ο πατέρας σας είναι νεκρός». «Τίποτα δεν θα είναι πια το ίδιο», είπε ο Πρινς. Δήλωσε πως ο μικρός του αδερφός δεν καταλαβαίνει πλήρως την απώλεια, αλλά η αδερφή του πέρασε χειρότερα από όλους τους μετά τον θάνατο του πατέρα τους. Ο ίδιος δυσκολεύεται να κοιμηθεί εδώ και τέσσερα χρόνια, από τότε δηλαδή που απεβίωσε ο Τζάκσον. Καθώς διηγούνταν για πρώτη φορά δημόσια όσα είδε την ημέρα του θανάτου του πατέρα του, η φωνή του έσπαγε και κατά διαστήματα τα μάτια του γέμιζαν με δάκρυα.
Ο Πρινς κατέθεσε σε μία μήνυση που κατηγορεί την εταιρεία προώθησης συναυλιών AEG LIVE LLC για αμελή πρόσληψη του Μάρρεϊ ο οποίος στη συνέχεια καταδικάστηκε για ανθρωποκτονία εξ αμελείας καθώς έδωσε στον Τζάκσον υπερβολική δόση αναισθητικού. Η AEG αρνείται πως προσέλαβε τον γιατρό, όπως και οποιαδήποτε ευθύνη για τον θάνατο του τραγουδιστή. Ο Πρινς κατέθεσε πως είδε τον γενικό διευθυντή της AEG, Ράντι Φίλιπς, σε μία έντονη συζήτηση με τον Μάρρεϊ λίγες μέρες πριν από το θάνατο του πατέρα του, κατά την οποία ο Φίλιπς έπιασε τον Μάρρεϊ από τον αγκώνα. «Ο Φίλιπς μου φάνηκε πολύ επιθετικός», δήλωσε ο Πρινς. Ο πατέρας του δεν βρισκόταν σπίτι κατά τη διάρκεια του παραπάνω περιστατικού. Ο Πρινς συνέχισε λέγοντας πως είχε δει τον μουσικό αστέρα να κλαίει μετά από τηλεφωνικές συνομιλίες με τον Φίλιπς, καθώς ο βασιλιάς της ποπ δεν ήταν ευχαριστημένος με την πίεση που δεχόταν για τις 50 προγραμματισμένες συναυλίες του “This Is It”. Οι δικηγόροι και των δύο εμπλεκόμενων προσώπων δήλωσαν έξω από το δικαστήριο πως η σκηνή που περιέγραψε ο Πρινς δεν συνέβη ποτέ. «Ήταν ένα 12χρονο αγόρι το οποίο από τότε έχει περάσει μία τραγωδία», δήλωσε ο δικηγόρος του Ράντι Φίλιπς.
Ο Πρινς είναι το πρώτο μέλος της οικογένειας του Τζάκσον το οποίο κατέθεσε στη δίκη, κατά τη διάρκεια της ένατης εβδομάδας της. Όταν ο Πρινς ερωτήθηκε αν ενδιαφέρεται να ακολουθήσει καριέρα στη μουσική απάντησε “δεν μπορώ να παίξω κανένα όργανο και σίγουρα δεν τραγουδάω καθόλου καλά”. Δήλωσε πως θέλει να σπουδάσει κινηματογραφία ή διοίκηση επιχειρήσεων. Ο Πρινς υπογράμμισε πως σε κανένα από τα μέλη του προσωπικού του σπιτιού δεν επιτρεπόταν πρόσβαση στον πάνω όροφο της έπαυλης, ενώ ο Τζάκσον κρατούσε την πόρτα του δωματίου του κλειδωμένη κατά τη διάρκεια των θεραπειών του με τον Μάρρεϊ. Ο Πρινς τόνισε πως σε κάποιες περιστάσεις ο πατέρας τους έδινε χρήματα στον ίδιο και στην αδερφή του, Πάρις, για να τα δώσουν στον Μάρρεϊ. Ο Τζάκσον τους έλεγε πως ο Μάρρεϊ δεν έπαιρνε τα χρήματα από τον ίδιο, και δεν θα έπαιρνε όλο το ποσό από τα παιδιά. Ο Πρινς θεωρεί πως ο Τζάκσον έδινε αυτά τα χρήματα στον Μάρρεϊ μέχρι να πληρωθεί από την AEG Live.
Πηγή: AP

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου