Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Κυριακή 28 Απριλίου 2013

Ερχονται τα πρωτοποριακά γυαλιά της Google!

 Κυριακή, 28 Απριλίου, 2013
Με δύο διαφορετικούς φακούς (διαφανείς και ηλίου), τσαντάκι μεταφοράς και φορτιστή έρχονται τελικά τα γυαλιά της Google (Google Glasses Explorer Edition) όπως αποκαλύφθηκε από τον Brandon AllGood στο Google+.
Θυμίζουμε ότι τα συγκεκριμένα γυαλιά παρέχουν στο χρήστη εικόνα υψηλής ανάλυσης παρόμοια με την παρακολούθηση HD τηλεόρασης 25″ από απόσταση 2.5 μέτρων. Ο σκελετός είναι σταθερός, ανθεκτικός, ταιριάζει σε όλα τα πρόσωπα (one-size) και το μόνο μέρος που προσαρμόζεται είναι τα στηρίγματα της μύτης.
Tα Google Glasses διαθέτουν κάμερα 5-megapixels με δυνατότητα λήψης video 720p, αποθηκευτικό χώρο 16GB, WiFi (802.11b/g), Bluetooth και micro USB θύρα για μεταφορά δεδομένων και φόρτιση. Είναι συμβατά με κάθε Android smartphone με λειτουργικό σύστημα Android Ice Cream Sandwich 4.0.3 και άνω καθώς και με την εφαρμογή MyGlass που αυτή τη στιγμή είναι διαθέσιμη στο Google Play.
Οι πρώτοι που έχουν ήδη αρχίσει να παίρνουν στα χέρια τους τα γυαλιά είναι οι 2.000 Explorers που ανταποκρίθηκαν πρώτοι στο κάλεσμα της εταιρίας για να λάβουν μέρος στο πρόγραμμα Glass Explorers programat I/O. Και αυτοί, όμως, θα εξυπηρετηθούν κατά κύματα, καθώς το προϊόν είναι ακόμα σε φάση παραγωγής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου