Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Κυριακή 28 Απριλίου 2013

Αυτοκτονία τραπεζικού στη Λέσβο

 Κυριακή, 28 Απριλίου, 2013

Τέλος στη ζωή του έβαλε τα ξημερώματα της Παρασκευής ο 57χρονος υποδιευθυντής της Αγροτικής Τράπεζας στην Καλλονή Λέσβου, μέσα στο αυτοκίνητο του, το οποίο ήταν σταθμευμένο μπροστά στο σπίτι του στην Καλλονή, χρησιμοποιώντας ένα στρατιωτικό όπλο G3.

Το πτώμα βρήκαν στις 7:30 το πρωί η σύζυγος και τα δύο του παιδιά. Ο 57χρονος, είχε βάλει το όπλο κάτω από το σαγόνι μέσα στο αυτοκίνητό του και αυτοκτόνησε. Ο αυτόχειρας δεν άφησε σημείωμα που να εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν στο απονενοημένο διάβημα.
Οπως μετέδωσε το «Ράδιο Αίολος», επρόκειτο να πάνε στην Καλλονή επιθεωρητές της Αγροτικής Τράπεζας προκειμένου να ελέγξουν προβλήματα στη διαχείριση χρημάτων, σύμφωνα με πληροφορίες από τους τραπεζικούς υπαλλήλους της περιοχής.
Πράγματι, χθες το πρωί, είχαν φθάσει επιθεωρητές της Αγροτικής Τράπεζας στο Υποκατάστημα της Καλλονής για να ελέγξουν παρατυπίες. Ωστόσο, μετά τις άσχημες αυτές εξελίξεις με άνωθεν εντολή της Διοίκησης της Τράπεζας ανέβαλαν τον έλεγχο και αποχώρησαν.
Να σημειώσουμε ότι πριν λίγο καιρό άγνωστοι δράστες είχαν διαρρήξει το σπίτι του αυτόχειρα και το είχαν αδειάσει εντελώς χάνοντας όλη την κινητή περιουσία του.
Πηγή: Radiolesvos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου