Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Κυριακή 28 Απριλίου 2013

Έλαμψε το αστέρι της Τρίπολης

 Κυριακή, 28 Απριλίου, 2013
Ο Αστέρας Τρίπολης ταπείνωσε τον ΠΑΟΚ και προκρίθηκε στον τελικό του Κυπέλλου

Ο Αστέρας Τρίπολης ταπείνωσε τον ΠΑΟΚ και προκρίθηκε στον τελικό του Κυπέλλου

Οι παίκτες του Αστέρα Τρίπολης πανηγυρίζουν το πρώτο γκολ του Ουσέρο

Σπουδαία επιτυχία για τον Αστέρα Τρίπολης. Η ομάδα του Σάκη Τσιώλη νίκησε με σκορ 2-0 τον ΠΑΟΚ και πέρασε στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδα

Ηταν το δεύτερο παιχνίδι στα πλαίσια της ημιτελικής φάσης του διοργάνωσης. Ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα είχε επικρατήσει με σκορ 2-1, αλλά αυτό το σκορ αποδείχθηκε πως δεν ήταν αρκετό για την ομάδα του Γιώργου Δώνη. Ο Αστέρας Τρίπολης ζήτησε την επιτυχία, σημείωσε δύο γκολ με τον εκπληκτικό Ουσέρο και προκρίθηκε δίκαια στον τελικό, για πρώτη φορά στην ιστορία του. Θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Ολυμπιακού-Πανθρακικού(6-2 το πρώτο ματς στο Γ. Καραϊσκάκης).

Ο ΠΑΟΚ, είχε τη συμπαράσταση περίπου 1.500 οπαδών του, αλλά δεν τα κατάφερε. 
Στο 31' ο Λόρενς έπιασε σουτ και η μπάλα κατέληξε στο δοκάρι, ενώ τη βρήκε λίγο και ο γκολκίπερ Γεωργακόπουλος.
Ο Αστέρας ζήτησε πέναλτι στο 59' σε χέρι του Κάτσε στη γραμμή και θα μπορούσε να δοθεί από τον διαιτητή Σπάθα.
Το 1-0 έγινε στο 61' με πολύ ωραίο σουτ του Ουσέρο. Στη συνέχεια ο ΠΑΟΚ ανέβασε παίκτες στην περιοχή των γηπεδούχων, κυνήγησε την ισοφάριση, ωστόσο ο Αστέρας ήταν η ομάδα που έφτασε στο δεύτερο γκολ και την πρόκριση.
Το 2-0 ήρθε στο 86' και σκόρερ ήταν ξανά ο Ουσέρο. Να τονιστεί πως τόσο ο Ουσέρο, όσο και οι υπόλοιποι παίκτες του Αστέρα Τρίπολης, αφιέρωσαν τα γκολ και την πρόκριση στον τελικό, στον άτυχο συμπαίκτη τους, Φορμίκα, ο οποίος έπαθε κάταγμα στον αυχένα.

Διαιτητής: Σπάθας.
Κίτρινες: Κουρμπέλης, Κοντοές, Ιτάνζ, Κάτσε.

Αστέρας Τρίπολης: Γεωργακόπουλος, Τσαμπούρης, Σανκαρέ, Κουρμπέλης, Πιπίνης, Ουσέρο(90' Ουρτάδο), Κοντοές, Ναβάρο(40' Καλαντζής), Ντε Μπλάσιτς), Περόνε(80' Αλβάρες), Ράγιος.

ΠΑΟΚ: Ιτάνζ, Αποστολόπουλος, Λίνο, Κάτσε(70 ' Ολίσε), Κατσουράνης, Σίλντενφελντ, Καμαρά, Λόρενς, Λάζαρ(78' Φωτάκης), Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης.

Ο ΤΣΙΩΛΗΣ
Μετά τον θρίαμβο του Αστέρα Τρίπολης, ο τεχνικός της ομάδας Σάκης Τσιώλης, τόνισε: « Οταν μια ομάδα σαν τον Αστέρα αποκλείει μια ομάδα σαν τον ΠΑΟΚ και περνά στον τελικό, σίγουρα γράφει τη δική της ιστορία. Αν δούμε και τα δύο παιχνίδια θα διαπιστώσουμε ότι προκρίθηκε ο καλύτερος. Είχαμε κοντρόλ στο πρώτο ημίχρονο και στο δεύτερο είχαμε προγραμματίσει να παίξουμε σιγά σιγά πιο επιθετικά. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και στον υπέροχο κόσμο μας».

Ο ΔΩΝΗΣ
Είναι ξεκάθαρο πως μετά τον αποκλεισμό του ΠΑΟΚ, ο Γιώργος Δώνης βρίσκεται σε δύσκολη θέση. Υποστήριξε ο προπονητής:
«Είναι μια δύσκολη στιγμή για όλους μας, για την ομάδα πάνω από όλα αυτός ο αποκλεισμός. Ενα δυνατό χτύπημα για μας. Απογοητεύσαμε τον ιδιοκτήτη της ομάδας , αλλά και τον κόσμο μας. Χάσαμε την ευκαιρία, δεν ήμασταν αντάξιοι της κατάστασης. Δεν αντιδράσαμε μετά το γκολ. Η ήττα πονάει πάρα πολύ και όλοι έχουμε ευθύνη, τη μεγαλύτερη εγώ. Η ομάδα περνάει δύσκολη στιγμή γιατί χάθηκε ένας στόχος, μπορείτε να ρίξετε όλη την ευθύνη σε μένα. Ολοι κρινόμαστε, υπάρχει ιδιοκτήτης που μπορεί να πάρει αποφάσεις και να δει γιατί δεν πήγαμε καλά στα σημαντικά ματς. Δεν είναι το ενδιαφέρον αν θα είμαι στον ΠΑΟΚ. Αυτό το αποφασίζουν άλλοι. Το ενδιαφέρον είναι η δύσκολη στιγμή που περνάει η ομάδα. Η θέση του προπονητή τα έχει αυτά. Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα και πρέπει να προχωρήσει ανεξάρτητα με ποιός είναι προπονητής». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου