Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Κυριακή, 31 Μαρτίου 2013

Την Τρίτη θα συζητηθεί η πρόταση μομφής στο Lowell


Σύμφωνα με πληροφορίες μας η πρόταση μομφής εναντίον του Δημάρχου του Lowell θα γίνει την Τρίτη, 2 Απριλίου, 2013.
Όπως έχουμε γράψει κατ' επανάληψη η συμπεριφορά του Δημάρχου Patrick O. Murphy έχει δημιουργήσει προβλήματα τα οποία μπορεί να μην είναι θέματα διοίκησης αλλά δεν παύουν να είναι πρόβλημα για την πόλη.
Πέραν από άλλα προβλήματα τον τελευταίο καιρό ο δήμαρχος είναι προκλητικός με την συμπεριφορά του. Ένα από αυτά είναι όταν θυμωμένος είπε στο Δημοτικό Συμβούλιο ότι δεν είναι στο επίπεδο το δικό του (παλιά μυαλά με άλλα λόγια). Μετά, κατά πληροφορίες κατά την έξοδό του από το Δημαρχείο κτύπησε την πόρτα με μανία με αποτέλεσμα να σπάσει η τζαμαρία. Ακολούθησε η συμπεριφορά του κατά το πρωινό την Ημέρα της γιορτής των Ιρλανδών (St. Patrick's Day) όταν γιά άλλη μία φορά ήταν προκλητικός. Ακολούθησε η φωτογραφία του με την προτομή του Περικλή όπου την μετέφερε από το Δημαρχείο σε τοπικό μπαρ και αφού του έβαλε καπέλο και κασκόλ έβγαλε φωτογραφία και την έβαλε στοfacebook.
τελευταία ανάρμοστη και προκλητική συμπεριφορά εξαγρίωσε την Ελληνική κοινότητα γιατί η προτομή ήταν δώρο που έγινε από την κοινότητα στο Δήμο στην καθιερωμένη πλέον ετήσια γιορτή για την 25η Μαρτίου 1821 που γίνεται στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου. Αυτό ξεσήκωσε την Ελληνική κοινότητα που με επιστολές προς το Δημοτικό Συμβούλιο και άλλου είδους παρεμβάσεις ζητούν την δημόσια συγγνώμη του Δημάρχου. Χαρακτηριστικό είναι ότι στη φετινή γιορτή για την Ελληνική Ανεξαρτησία ζητήθηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο και τους κατοίκους της πόλης “να κάνουν το αυτονόητο” που δεν είναι άλλο από μέτρα εναντίον του Δημάρχου.
Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά ανήμερα της 25ης Μαρτίου, 2013 στην διακήρυξη που υπέγραψε ο Δήμαρχος για την Ημέρα της Ελληνικής Ανεξαρτησίας ο Δήμαρχος γράφει: “... The City of Lowell was one of the first communities in the United States Greek immigrants made their own, buildings prominent churches and schools; introducing mousaka and tzatziki to their Irish and French-Canedian neighbors; ...”
Αυτό εξόργισε για άλλη μία φορά με αποτέλεσμα την ίδια στιγμή να υπάρξουν αντιδράσεις στην εξέδρα των επισήμων. Ακολούθησε η ομιλία του Μητροπολίτη Βοστώνης κ. Μεθόδιου ο οποίος φανερά εξοργισμένος είπε στην αγγλική: “Είναι ντροπή να γράφονται αυτά για τον Ελληνισμό όταν ο Ελληνισμός έχει να επιδείξει πολιτισμό, δημοκρατία, επιστήμες... Δεν είμαστε γνωστοί από το μουσακά και το τζατζίκι γιατί και σε αυτή εδώ την πόλη οι Έλληνες μετανάστες μεγαλούργησαν. Έγιναν επιστήμονες, πολιτικοί, επιχειρηματίες... Αυτός που έγραψε το έγραψε τη διακήρυξη πρέπει να ενημερωθεί...”
Καίρια ήταν η αντίδραση της πρώην Δημάρχου και μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου Rita Mercier που με την συμπαράσταση άλλων συμβούλων δήλωσε δημόσια και στον τύπο ότι η συμπεριφορά του Δημάρχου. Έτσι την Τρίτη θα γίνει η πρόταση μομφής.
Αναμένεται ότι η Ελληνικοί Κοινότητα του Lowell θα δώσει το παρόν με αντιπροσώπους της. Όσο ποιο πολλοί τόσο το καλύτερο. Εάν μπορείς πήγαινε κι εσύ στο Δημαρχείο του Lowell την Τρίτη, 2 Απριλίου στις 6:00 το βράδυ (στο 2ο όροφο).

Η Σύνταξη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου