Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Κυριακή 31 Μαρτίου 2013

Συνέχεια της εκδήλωσης Dinner Gala και τα 30 χρόνια της Ομοσπονδίας

Κυριακή, 31 Μαρτίου, 2013

Photo Alex Mavradis

Η είσοδος των Ευζώνων στην αίθουσα ξεσήκωσε θύελλα ενθουσιασμού, επευφημίες και χειροκροτήματα. Με στρατιωτικό βήμα, κτυπώντας το τσαρούχι σε κάθε βηματισμό οι νέοι της Βοστώνης που θα παρελάσουν φορώντας την παραδοσιακή στολή του Έλληνα Τσολιά μπήκαν στην αίθουσα χωρισμένοι σε δύο ομάδες, η μία από δεξιά και η άλλη από αριστερά. Όρθιο το κοινό χειροκροτούσε.
Photo Alex Mavradis
Να σημειώσω ότι η Ομοσπονδία Ελληνο-Αμερικανικών Σωματείων αφού σταμάτησαν να έρχονται άγημα της προεδρικής φρουράς στην παρέλαση της Βοστώνης έφτιαξε δικό της τμήμα που παρελαύνει στην παρέλαση. Τα παιδιά είναι γεννημένα στις ΗΠΑ (πολλά είναι Ελληνόπουλα τρίτης γενιάς) και κάθε χρόνο αρχίζουν από τον Ιανουάριο να κάνουν πρόβες δύο φορές την εβδομάδα και παρελαύνουν στην Ελληνική παρέλαση. Φέτος το τμήμα των Ευζώνων της Βοστώνης αποτελείται από 25 νέους και θα παραστούν σε όλες τις εκδηλώσεις για την παρέλαση και η συμμετοχή τους θα κορυφωθεί με την παρέλαση όπου πάντα το τμήμα τους ηγείται της παρέλασης ενώ μετά χορεύουν παραδοσιακούς σκοπούς στο κεντρικό πάρκο όπου καταλήγει η παρέλαση.
Τα δύο γκρουπ συναντήθηκαν στο αφήνουν τις δουλειές τους, βρίσκουν χρόνο από τα μαθήματά τους και κέντρο της αίθουσας και αφού παρατάχθηκαν και στους ήχους δημοτικών τραγουδιών χόρεψαν με καμάρι.

Κάθε χρόνο το τμήμα Ευζώνων της Βοστώνης συμμετέχει και σε άλλη παρέλαση. Φέτος θα πάει και θα συμμετάσχει στην Ελληνική παρέλαση του Σικάγου που θα γίνει την Κυριακή 21 Απριλίου. Στο παρελθόν το τμήμα Ευζώνων έχε συμμετάσχει στην παρέλαση του Ελληνισμού της Νέας Υόρκης, της Φλώριδας, της Φιλαδέλφειας, του Ντιτρόϊτ, το Μόντρεαλ, στο Λόουελ και αλλού.
Φέτος η Ομοσπονδία βράβευσε τις εθελόντριες του Ελληνικού Γηροκομείου και η πρόεδρος του Συλλόγου Σταυρούλα Κεχρή παρέλαβε την πλακέτα από τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας.

Η Σύνταξη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου