Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013

Άγριος καυγάς Ταμήλου - Αυγερινοπούλου

tamilosΠαρασκευή, 29 Μαρτίου, 2013
Νέος καυγάς ξέσπασε πριν από λίγο στη Βουλή ανάμεσα στον οξύθυμο Μιχάλη Ταμήλο και την πρόεδρο της υποεπιτροπής Υδάτινων Πόρων Διονυσία Αυγερινοπούλου. Αφορμή
για τον καυγά ήταν το ότι ο κ. Ταμήλος ήθελε να μιλήσει πρώτος και η Διονυσία δεν τον άφηνε. Η ώρα περνούσε, ο Ταμήλος περίμενε υπομονετικά ώσπου ήρθε το ξέσπασμα.
Βλέποντας ότι η Αυγερινοπούλου του έδωσε το λόγο έπειτα από οκτώ ομιλητές ο Ταμήλος έβαλε τις φωνές και αποχώρησε επιδεικτικά φωνάζοντας στην Πρόεδρο και τους υπαλλήλους της Γραμματείας ότι κάποιοι δεν τον αφήνουν να μιλήσει, ενώ έριξε και κάποια γαλλικά. Λίγη ώρα αργότερα από την αίθουσα βγήκε η Πρόεδρος και βλέποντας τον γραμματέα της ΚΟ της Ν.Δ Θανάση Μπούρα τον κάλεσε κοντά της :
Κύριε γενικέ, έχουμε πάλι πρόβλημα με τον Ταμήλο. Τι να κάνω; Δεν πρέπει να είμαι καλυμμένη; Μήπως πρέπει να εξετάσουμε την αντικατάστασή του;" είπε με τον πάντα ψύχραιμο Θανάση Μπούρα να συνιστά ψυχραιμία. Λίγο αργότερα πάντως ο κ.Ταμήλος μιλώντας με δημοσιογράφους είπε πως δεν έχει κανένα πρόβλημα και μπορεί και να παραιτηθεί και από μόνος του καθώς δεν αντέχει άλλο αυτά που γίνονται στις επιτροπές της Διονυσίας.

Πηγή: parapolitika

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου