Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013

Στίβος: Κόβονται οι παροχές του ΣΕΓΑΣ στην Παπαχρήστου

Στίβος: Κόβονται οι παροχές του ΣΕΓΑΣ στην ΠαπαχρήστουΠέμπτη, 28 Μαρτίου, 2013

Η πάλαι ποτέ αθλήτρια έχει σταματήσει να συμμετέχει σε προπονήσεις και αγώνες

Την αναστολή παροχών στην αθλήτρια Βούλα Παπαχρήστου η οποία συνεχίζει να απέχει από τις προπονητικές υποχρεώσεις της και τη συμμετοχή της σε αγώνες αποφάσισε σήμερα το διοικητικό συμβούλιο του ΣΕΓΑΣ. 
Η δις πρωταθλήτρια Ευρώπης στην κατηγορία των νεανίδων που είχε αποπεμφθεί από τους Ολυμπιακούς Αγώνες εξαιτίας ρατσιστικού σχολίου της σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης συνέχισε και μετά το Λονδίνο 2012 να πονοκεφαλιάζει την ομοσπονδία λόγω της συμπεριφοράς της.
Παρά το γεγονός ότι εντάχθηκε στην β' κατηγορία του σχεδιασμού και αμοίβονταν από την ομοσπονδία στίβου η Παπαχρήστου δεν προπονούνταν συστηματικά ενώ απείχε και από τους αγώνες.
Παράλληλα είχε τερματισθεί η συνεργασία της με τον ομοσπονδιακό προπονητή κ. Γιώργο Πομάσκι ενώ δεν είχε αποφασίσει, μέχρι στιγμής, να τεθεί κάτω από τις οδηγίες κάποιου άλλου ομοσπονδιακού προπονητή. Καθώς η κατάσταση αυτή καρκινοβατούσε επί μήνες ο ΣΕΓΑΣ οδηγήθηκε στη σημερινή απόφαση με την οποία καλεί παράλληλα την Παπαχρήστου να ενταχθεί σε προπονητή που θα είναι της έγκρισης της ομοσπονδίας ενώ παράλληλα θέτει ως προϋπόθεση για να άρει την αναστολή παροχών να επανέλθει η αθλήτρια σε υψηλά αγωνιστικά επίπεδα.
Πάντως το τελευταίο διάστημα υπήρξαν συζητήσεις της Παπαχρήστου με τον προπονητή αλμάτων κ. Δημήτρη Σιούντρη προκειμένου να συνεργαστούν, αλλά η συμφωνία δεν έχει οριστικοποιηθεί.

Η ανακοίνωση του ΣΕΓΑΣ
«Το διοικητικό συμβούλιο του ΣΕΓΑΣ στη διάρκεια της σημερινής του συνεδρίασης αποφάσισε την αναστολή παροχών στην αθλήτρια Βούλα Παπαχρήστου, λόγω της μέχρι τώρα πλημμελούς προετοιμασίας της κι αποχής από τους αγώνες. Συγκεκριμένα το διοικητικό συμβούλιο ενέκρινε την πρόταση της ΕΠΥΑ σύμφωνα με την οποία θα γίνει στην Παπαχρήστου αναστολή των παροχών των προνομίων του σχεδιασμού από 1/4/2013. Η αναστολή θα διαρκέσει μέχρι η αθλήτρια ενταχθεί σε προπονητή, ο οποίος θα είναι της έγκρισης της ομοσπονδίας κι επανέλθει σε υψηλά αγωνιστικά επίπεδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου