Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013

Η Βόρεια Κορέα «σημαδεύει» τις αμερικανικές βάσεις σε Ασία - Ειρηνικό



Σε «θέση μάχης» οι πύραυλοι


Ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ-Ουν διέταξε, κατά τη διάρκεια έκτακτης συνεδρίασης, τις μονάδες πυραύλων της χώρας να βρίσκονται σε επιφυλακή για επίθεση κατά των στρατιωτικών βάσεων των ΗΠΑ στη Νότια Κορέα και τον Ειρηνικό, με αφορμή την πτήση αμερικανικών βομβαρδιστικών αεροσκαφών τύπου Στέλθ πάνω από την Πιονγκγιάνγκ, κίνηση που θεωρήθηκε ως επίδειξη ισχύος.
Το επίσημο πρακτορείο ειδήσεων της Βόρειας Κορέας, KCNA, ανέφερε ότι ο Κιμ έδωσε την εντολή κατά τη διάρκεια μεταμεσονύχτιας συνεδρίασης που είχε με αξιωματούχους του στρατού και «έκρινε ότι έχει έρθει η ώρα να «ξεκαθαριστούν οι λογαριασμοί» με τους αμερικανούς ιμπεριαλιστές εν όψει της κατάστασης που επικρατεί.
«Υπέγραψε τελικά το σχέδιο για την τεχνική προετοιμασία των στρατηγικών πυραύλων και έδωσε την εντολή να βρίσκονται σε επιφυλακή έτσι ώστε ανά πάσα στιγμή να εξαπολύσουν επιθέσεις κατά των αμερικανικών βάσεων στον Ειρηνικό, συμπεριλαμβανομένης της Χαβάης και του Γκουάμ καθώς επίσης και εκείνες που βρίσκονται στη Νότια Κορέα», αναφέρει σε τηλεγράφημα το πρακτορείο Reuters.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου