Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013

Ο Δήμαρχος Τόμας Μενίνο δεν θα θέση υποψηφιότητα για την 6η επανεκλογή του


Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2013
Σήμερα ο Φιλέλληνας Δήμαρχος της Βοστώνης Thomas Menino ανακοίνωσε ότι δεν θα θέσει υποψηφιότητα για την επανεκλογή του στην “Αθήνα” της Αμερικής.
Ο Δήμαρχος παρουσιάστηκε στο ιστορικό Faneuil Hall σε συνέντευξη Τύπου και είπε ότι δεν θέτει υποψηφιότητα. Τον Δήμαρχο συνόδευαν η σύζυγός του και μέλη της οικογενείας του ενώ παρευρέθησαν τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, ο Κυβερνήτης της Μασσαχουσέττης, οι Διοικητές της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής και πολλοί άλλοι πολιτικοί τόσο της Βοστώνης όσο και της Κοινοπολιτείας. Όπως είναι γνωστό ο Δήμαρχος έχει πρόβλημα υγείας (σακχαρώδη διαβήτη) και τους τελευταίους μήνες ήταν σε ανάρρωση μετά από ένα επεισόδιο που του παρουσιάστηκε όταν επέστρεψε από την Ιταλία το περασμένο καλοκαίρι και εισήλθε εσπευσμένα στο νοσοκομείο Brigham & Women's της Βοστώνης.
Ο Δήμαρχος Μενίνο συνεργάζεται με την Ελληνική κοινότητα από την πρώτη ημέρα που ανέλαβε δήμαρχος.

Κάθε χρόνο με το προσωπικό ενδιαφέρον του Δημάρχου Μενίνο εορτάζουμε την Ελληνική Ανεξαρτησία της Ελλάδας με την Παρέλαση του Ελληνισμού της Βοστώνης (φέτος θα γίνει την άλλη Κυριακή 7, Απριλίου στις 1:00 το μεσημέρι και πρέπει να είμαστε όλοι εκεί). Ο Δήμαρχος θα παραμείνει στη θέση του έως ότου τελειώσει η θητεία του στο τέλος του έτους.
Βασίλης Καυκάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου