Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013

Ο Δήμαρχος Τόμας Μενίνο δεν θα θέση υποψηφιότητα για την 6η επανεκλογή του

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2013
Ο Δήμαρχος έχει πρόβλημα υγείας (σακχαρώδη διαβήτη) και τους τελευταίους μήνες ήταν σε ανάρρωση μετά από ένα επεισόδιο που του παρουσιάστηκε όταν επέστρεψε από την Ιταλία το περασμένο καλοκαίρι και εισήλθε εσπευσμένα στο νοσοκομείο Brigham & Women's της Βοστώνης.
Ο Δήμαρχος Μενίνο συνεργάζεται με την Ελληνική κοινότητα από την πρώτη ημέρα που ανέλαβε δήμαρχος.
Τον Δεκέμβριο του 1993, όταν ο Μενίνο μόλις είχε αναλάβει Δήμαρχος συνεργαστήκαμε μαζί του (με την ιδιότητα του Προέδρου του Πανηλειακού Συλλόγου Νέας Αγγλίας & της Πανηλειακής Ομοσπονδίας ΗΠΑ & Καναδά). Συγκεκριμένα με τη βοήθεια του ολυμπιστή Σπύρου Αρβανίτη από το Σικάγο, του Δημάρχου Αρχαίας Ολυμπίας Γεώργιου Κοσμόπουλου -ήρθαν στη Βοστώνη) φέραμε δένδρο ελιάς και το δωρίσαμε στο Δήμο της Αμερικάνικης μεγαλούπολης σε ειδική τελετή που έγινε μέσα στο Δημαρχείο όπου συμμετείχαν κοντά 700 προσκεκλεισμένοι μεταξύ αυτών οι πολυνίκες του Μαραθωνίου της Βοστώνης Jim Kelly και Bill Rogers, ο Γενικός Πρόξενος της Ελλάδα Αλέξιος Κογεβίνας, αξιωματούχοι οργανώσεων και άλλοι.
Αυτή ήταν και η πρώτη γιορτή που έγινε από Ελληνικό Οργανισμό μέσα στο Δημαρχείο. Από τότε και μετά την επιτυχία της εκδήλωσης ακολούθησε η Ομοσπονδία Ελληνο-Αμερικανικών Σωματείων που σε συνεργασία με το γραφείο του Δημάρχου Μενίνο και τον ίδιο προσωπικά έχει επιτυχία και συγκεντρώνονται κάθε Άνοιξη χιλιάδες Έλληνες, Ελληνο-Αμερικάνους και Φιλέλληνες και εορτάζουμε την Ελληνική Ανεξαρτησία με την Παρέλαση του Ελληνισμού της Βοστώνης (φέτος θα γίνει την άλλη Κυριακή 7, Απριλίου στις 1:00 το μεσημέρι και πρέπει να είμαστε όλοι εκεί).
Περιμένουμε την επίσης ανακοίνωση του Δημάρχου Μενίνο η οποία θα γίνει στις 4:00 το απόγευμα, ώρα Βοστώνης.
Βασίλης Καυκάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου