Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013

Τα OSCARS (κινηματογραφικά βραβεία)

Δευτέρα, 25 Φεβρουαρίου, 2013
Σας έλεγα προχθές ότι πήγαμε να δούμε το κινηματογραφικό έργο LINCOLN όπου παρουσιάζει τους τελευταίους μήνες της Προεδρίας του Λίνκολν όπου κατάφερε να περάσει το 13 συμπληρωματικό άρθρο (τροποποίηση) στην Αμερικάνικη Γερουσία και στη Βουλή όπου καταργούσε τη δουλεία και απελευθέρωσε τους μαύρους. Σας είπα ότι το έργο μας άρεσε. 
Να λοιπόν που αργά χθες το βράδυ ο ηθοποιός Daniel Day-Lewis
που έπαιξε τον Πρόεδρο Λίνκολν κέρδισε το Oscar του καλύτερου ηθοποιού. Το Oscar καλύτερης κινηματογραφικής ταινίας κέρδισε η ταινία "Argo" Το Oscar της καλύτερης ηθοποιού κέρδισε η Jennifer Lawrence, στο ρόλο που έπαιξε στο έργο "Silver Linings Playbook."
Το κινηματογραφικό έργο "Life of Pi" που είχε προταθεί γιά 11 βραβεία πήρε 4. ενώ 3 βραβεία Oscar πήρε το κινηματογραφικό έργο "Argo", ενώ τρία βραβεία Oscar πήρε και η ταινία "Les Miserables".
Η καλύτερια ταινία "Argo" (προέρχεται από το πλοίο Αργώ της Αργοναυτικής εκστρατείας) έχει πλοκή την απελευθέρωση 6 Αμερικανών αιχμαλώτων που κρατούντο στο Ιράν.
Η ταινία "Life of Pi" έχει να κάνει με έναν νεαρό που μετά από ένα ναυάγιο στον Ισημερινό έζησε μέσα σε μία “βάρκα” (σχεδία) για 227 ημέρες με μία τίγρη της Βεγγάλης κάτω από αντίξοες συνθήκες.
Τέλος η ταινία "Les Miserables"είναι μία ταινία δραματική (μιούζικαλ) βασισμένη στο ομώνυμο έργο του Βίκτωρ Ουγκώ.
Η Σύνταξη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου