Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2013

Ο Κ. Ντάβαρης στο Ionion FM: "Δεν αγαπάει και δεν στηρίζει τον Πανηλειακό ο δήμαρχος"


Βολές κατά του δημάρχου Πύργου, εξαπέλυσε μέσω του IONION FM, ο πρόεδρος του Πανηλειακού Κώστας Ντάβαρης, κατηγορώντας τον για αδιαφορία και αφερεγγυότητα απέναντι στην ομάδα.

Ntavaris.JPGΕίχε προηγηθεί τηλεοπτική συνέντευξη του κ. Ντάβαρη στο COSMOS TV, όπου γνωστοποίησε την πρόθεση του να παραιτηθεί από την διοίκηση του Πανηλειακού. Ο κ. Ντάβαρης τόνισε στο IONION FM, ότι κανείς δεν ενδιαφέρεται στην Ηλεία για την διατήρηση της ομάδας.
Αναφερόμενος στο δήμο Πύργου τόνισε ότι είχε υποσχεθεί οικονομική ενίσχυση 15.000 μέχρι τέλος του 2012, υπήρξαν γραφειοκρατικές εμπλοκές, καθυστέρησε η ψήφιση του προϋπολογισμού του δήμου Πύργου και τελικά η κατάληξη ήταν να υπαναχωρήσει ο δήμος, αναφέροντας ότι με εντολή άνωθεν από το υπουργείο, δεν επιτρέπεται η εκταμίευση χρημάτων για την ομάδα.
Δεν κατέστη δυνατή ούτε η εκταμίευση 5.000 ευρώ για να πληρωθεί οφειλή ύψους 9.000 ευρώ προς το ΙΚΑ, ενώ ήδη η διοίκηση έχει πληρώσει 26.000 ευρώ για τις μεταγραφές. Ο κ. Ντάβαρης δήλωσε ότι ουδέποτε ο δήμαρχος στήριξε, έστω ηθικά με την παρουσία του στο γήπεδο την ομάδα του Πανηλειακού και προανήγγειλε ότι το μεσημέρι θα μεταβεί στο δημαρχείο για να παραδώσει την ομάδα και τα δελτία, αποχωρώντας από την διοίκηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου