Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2013

Gracias, Grecia: Ισπανοί μαθητές ευχαριστούν την Ελλάδα (Video)

Σάββατο, 9 Φεβρουαρίου, 2013

Με έναν δικό τους πρωτότυπο και ιδιαίτερα συγκινητικό τρόπο, Ισπανοί μαθητές μαζί με τους καθηγητές τους, αποδίδουν τα εύσημα στην Ελλάδα για όσα έχει προσφέρει στην ανθρωπότητα μέχρι σήμερα.

Και μάλιστα αυτές οι ευχαριστίες προέρχονται από έναν λαό που δεινοπαθεί όπως και οι Ελληνες.
Με αυτό το βίντεο οι Ισπανοί μαθητές δίνουν ένα μεγάλο μάθημα στους γραφειοκράτες των Βρυξελλών ότι πέρα από τους αριθμούς υπάρχουν και άνθρωποι. Οι Ισπανοί μαθητές εξηγούν καλύτερα από τον καθένα τις κοινές ρίζες των υρωπαίων.
Οι μαθητές από τη Μούρθια, έφτιαξαν ένα βίντεο με το οποίο ευχαριστούν την χώρα μας, μιλώντας μάλιστα και στα ελληνικά.
Το βίντεο για την ακρίβεια, έχει τίτλο "Gracias Grecia Nuestra herencia", που σημαίνει: Ευχαριστούμε Ελλάδα για την κληρονομιά μας.
Οι Ισπανοί αποτίουν φόρο τιμής στη χώρα μας για την προσφορά της μεταξύ άλλων, στη φιλοσοφία, στα μαθηματικά και στη μουσική.

Όπως λέει και ο καθηγητής λατινικών, Aristides Minguez, που δείχνει να είναι μεγάλος λάτρης της Ελλάδας, στην αρχή του βίντεο, "περισσότερα πράγματα απ’ όσα νομίζετε είναι ελληνικά". Περισσότερα, στο 7λεπτο έργο τους.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου