Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013

Σε αργία τίθεται ο Λ. Δημουλιάς - Θέμα και με τον Καφύρα

aggelakas Τρίτη, 26 Φεβρουαρίου, 2013
Σε αργία κινδυνεύει να τεθεί ο αντιπεριφερειάρχης Ηλείας Χαράλαμπος Καφύρας μετά την καταδίκη του σε 49 χρόνια φυλάκισης από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Πύργου
λόγω των ευθυνών του στις φονικές και καταστροφικές πυρκαγιές της Ηλείας το 2007.
Σε αργία πρόκειται να τεθούν τις προσεχείς ημέρες και οι δημοτικοί σύμβουλοι και αντιδήμαρχοι του δήμου Πύργου Αντώνης Καράμπελας και Λεωνίδας Δημουλιάς καθώς έχουν σε βάρος του καταδίκη για παράβαση καθήκοντος . Ο κ. Καράμπελας πριν από μερικές εβδομάδες παραιτήθηκε του αξιώματός του και από την θέση του δημοτικού συμβούλου.
Αυτά αποκάλυψε μεταξύ άλλων στο IONION FM o γ.γ. της Αποκεντρωμένης διοίκησης Πελοποννήσου , Δυτικής Ελλάδας και Ιονίων Νήσων Μανώλης Αγγελάκας. «Εφαρμόζουμε πιστά τον νόμο που είναι πολύ αυστηρός σε αυτά τα ζητήματα. Οι δύο δημοτικοί σύμβουλοι θα τεθούν σε αργία και είναι θέμα ημερών. Για τον κ. Καφύρα θα υπάρξει ειδική διαδικασία καθώς πρώτη φορά αντιμετωπίζουμε παρόμοιο θέμα…» - δήλωσε μεταξύ άλλων στο Ιόνιον fm ο κ. Αγγελάκας.

Πηγή: ionionfm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου