Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013

Στα Άσπρα Σπίτια ο Κώστας Καραμανλής


KaramanlisΜε καλούς φίλους από την Ηλεία και την Αρκαδία βρέθηκε στην περιοχή των Άσπρων Σπιτιών στα όρια των δύο νομών ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής. Μαζί με την σύζυγό
και τα παιδιά του ο κ. Καραμανλής επισκέφθηκε παρόχθια περιοχή του Αλφειού, απόλαυσε τη φύση, αλλά και πλούσια εδέσματα σε μια μεγάλη παρέα.
Οι πληροφορίες μας αναφέρουν πως ο πρώην πρωθυπουργός συμμετείχε σε μια μεγάλη παρέα από φίλους που τον φιλοξενούν σε χωριό της Αρκαδίας, αλλά εκεί βρέθηκε και ο φίλος του πρώην δήμαρχος Αρχαίας Ολυμπίας Γιώργος Αηδόνης, καθώς επίσης ο πρόεδρος των Άσπρων Σπιτιών Πάνος Γιαννόπουλος και ο πρώην αντιδήμαρχος από την περιοχή Κώστας Σοφιανός.
Για αρκετές ώρες ο κ. Καραμανλής απόλαυσε τις ομορφιές της περιοχής. Μάλιστα είναι γνωστή η αγάπη που τρέφει για τα Γορτυνία και τα μέρη που συνορεύουν με την Ηλεία, αφού έχει έλθει πάρα πολλές φορές στην περιοχή.

Πηγή: ilialive

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου