Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2013

Κουτσούκος:Κάλεσμα συμμετοχής στο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ μετά την επιστροφή του στο Κίνημα


koutsoukos2Kάλεσμα συμμετοχής στο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ απευθύνει στους φίλους και τα μέλη του Κινήματος, ο βουλευτής Ηλείας Γιάννης Κουτσούκος, μετά την επιστροφή του
στην Κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος.
"Το Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ είναι ένα κορυφαίο γεγονός, η κρισιμότητα του οποίου στην παρούσα συγκυρία αφορά τόσο στην ενότητα και την προοπτική της ευρύτερης Δημοκρατικής Παράταξης και της Κεντροαριστεράς, όσο και στην ενότητα, την πολιτική σταθερότητα και την προοπτική της χώρας.
Το Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ, στην κρίσιμη αυτή φάση για το κίνημά μας και παρά τις αδυναμίες και τα προβλήματα της προσυνεδριακής διαδικασίας, μπορεί και πρέπει να πάρει όλες εκείνες τις αποφάσεις που θα του δώσουν τη δυνατότητα να ξεπεράσει την κρίση στην οποία βρίσκεται και να ξαναβρεί το δρόμο του, πέρα από τις αναγκαίες επιλογές της συγκυρίας.
Στόχος μας είναι ένα σύγχρονο σοσιαλδημοκρατικό κόμμα της ευρύτερης κεντροαριστεράς με ευρωπαϊκό προσανατολισμό και δημοκρατική λειτουργία.
Στόχος μας είναι να συμβάλλουμε στο ξεπέρασμα της κρίσης με εθνική στρατηγική και σχέδιο ανασυγκρότησης της ελληνικής οικονομίας και κοινωνίας που εκπροσωπεί την πλειοψηφία των Ελλήνων, αυτούς που πρέπει να εκφράζει το ΠΑΣΟΚ, που ενώνει και δεν διχάζει τους Έλληνες.
Στόχος μας, στην παρούσα δύσκολη φάση για τους Έλληνες πολίτες, είναι να συμφωνήσουμε ότι δεν μπορεί, πλέον, να τους επιβαρύνουμε με άλλα πρόσθετα μέτρα και ότι θα εξαντλήσουμε όλα τα περιθώρια για να στηρίξουμε αυτούς που έχουν την περισσότερη ανάγκη.
Το ΠΑΣΟΚ στην ιστορική του διαδρομή στηρίχθηκε πάντα στην οργανωμένη λαϊκή του βάση, η οποία και προσδιόριζε την πορεία του και την φυσιογνωμία του.
Μπροστά στο 9ο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ η οργανωμένη του βάση, οι δημοκρατικοί και προοδευτικοί πολίτες, καλούνται και πάλι με τη μαζική τους συμμετοχή στις κάλπες της Κυριακής να ξαναπάρουν την τύχη του ΠΑΣΟΚ στα χέρια τους και να δώσουν το μήνυμα της ενότητας, της συσπείρωσης και της ελπίδας που τόσο έχει ανάγκη το κίνημά μας, αλλά και ο τόπος".

Πηγή: ilialive

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου