Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

O Mo Cowan διορίστηκε προσωρινός γερουσιαστής των ΗΠΑ για Μασαχουσέτη

 Πέμπτη, 31 Ιανουαρίου, 2013
Στη φωτογραφία ο Mo Cowan  μιλάει στα μέσα ενημέρωσης ΄με τον κυβερνήτη Deval Patrick στο πλάϊ του.

Χθες το μεσημέρι ο κυβερνήτης της κοινοπολιτείας της Μασσαχουσέττης Deval Patrick (Δημοκρατικός) διόρησε τον αντικαταστάτη του John Kerry στην Γερουσία των ΗΠΑ. Όπως γράψαμε χθες ο John Kerry μετά την αποδοχή της Γερουσίας των ΗΠΑ είναι ο νέος υπουργός εξωτερικών μία θέση που είχε η Χίλαρι Κλίντον.
Στην “συνέντευξη τύπου” και στην παρουσίαση που έγινε από τον κυβερνήτη Deval Patrick έπλεξε το εγκώμιο για τον Mo Cowan σαν έναν “έμπιστο φίλο” και “έμπειρο στη διοίκηση”.
Η επιλογή του κυβερνήτη στον αντικαταστάτη του Τζων Κέρρυ άφησε πολλά μουρμουρητά στο Δημοκρατικό στρατόπεδο αφού ο Mo Cowan δεν είναι από τη Μασσαχουσέττη. Στον κατάλογο των υποψηφίων ήσαν πολλοί πιο έμπειροι στην πολιτική όπως ο πρώην κυβερνήτης Μιχάλης Δουκάκης και ο Μπάρνεϊ Φρανκ.
Σημειωτέον o Cowan ήταν στενός συνεργάτης του Deval Patrick ο οποίος είναι προσωπικός φίλος του Μπαράκ Ομπάμα. Έτσι η Μασσαχουσέττη έχει τον δεύτερο έγχρωμο γερουσιαστή στην ιστορία της, μετά τον Μπρουκ.
Ο χρόνος της θητείας του Mo Cowan στη Γερουσία της χώρας θα είναι μικρής διάρκειας αφού οι ψηφοφόροι της Μασσαχουσέττης θα κατέβουν στις κάλπες στις 30 Απριλίου, 2013 για την εκλογή του νέου Γερουσιαστή της κοινοπολιτείας στη Γερουσία της χώρας.
Η Σύνταξη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου