Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2013

Κρέμα από... πέος διαφημίζει η Όπρα!


Σάββατο, 26 Ιανουαρίου, 2013

Διαμαρτυρίες στον Καναδά

Ογκώδης διαδήλωση διαμαρτυρίας βρίσκεται στα «σκαριά» στο Βανκούβερ του Καναδά, έξω από το μέρος όπου θα εμφανιστεί η διάσημη Αμερικανίδα τηλεπαρουσιάστρια, Όπρα Γουίνφρεϊ, καθώς διαφημίζει κρέμα που έχει φτιαχτεί από το δέρμα της πόσθης του πέους, που αφαιρείται κατά την περιτομή στα βρέφη.
Η δισεκατομυριούχος Όπρα αποκάλεσε την κρέμα «Skinmedica» ως «σιντριβάνι της νιότης της» και ώθησε τους τηλεθεατές της να την δοκιμάσουν. Το μπουκάλι στοιχίζει 150 δολάρια.
Ένας από τους ανθρώπους που διοργανώνουν τη διαμαρτυρία, ο James Callender, είπε ότι αυτό που κάνει η Οπρα είναι υποκρισία, καθώς η ίδια υποστηρίζει τις οργανώσεις κατά τις κλειτοριδοκτομής.
«Σκεφτείτε πως θα αντιδρούσε η Οπρα, αν φτιαχνόταν μια κρέμα για άνδρες από τα γεννητικά όργανα μικρών κοριτσιών» είπε ο κ. Callender.
Κάποιοι ερευνητές λένε πως η «neonatal fibroblast» τεχνική είναι το μέλλον για τη δερματική ιατρική. Ιστός που μεγαλώνει από το δέρμα γεννητικών οργάνων αρσενικών βρεφών κλείνει πληγές και επαναφέρει το δέρμα.
Η Skindmedica λέει, εκτός των άλλων, ότι πρόκειται για την καλύτερη αντιγηραντική κρέμα.
Βέβαια, η εταιρεία ξεκαθαρίζει πως δεν συλλέγει κύτταρα από τα δέρματα βρεφών, αλλά ότι αναπαράγει εδώ και 20 χρόνια τα κύτταρα από μόλις ένα δείγμα γεννητικών οργάνων.
Παρ' όλα αυτά, οι καναδικές οργανώσεις λένε πως είναι ανήθικο να υπάρχει μια τέτοια κρέμα, καθώς κάθε βρέφος πρέπει να αντιμετωπίζεται σαν άνθρωπος, που θα έπρεπε να αποφασίζει μόνος του αν θα του αφαιρέσουν έστω και ελάχιστο δέρμα.



Πηγή: Πρώτο Θέμα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου