Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 1 Ιανουαρίου 2013

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ο Πασχάλης Τερζής

Τρίτη, 1 Ιανουαρίου, 2013

Δύσκολες στιγμές περνάει ο δημοφιλής τραγουδιστής Πασχάλης Τερζής, ο οποίος από το καλοκαίρι του 2011 έχει προβλήματα με την υγεία του.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο Τερζής είναι κλεισμένος στο σπίτι του στη Θεσσαλονίκη, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και τις πίστες, ενώ στο πλευρό του είναι η οικογένειά του. Μάλιστα η κόρη του, Γιάννα, ήρθε από την Αμερική για περάσει τις γιορτές μαζί με τον αγαπημένο της πατέρα.
Όλα ξεκίνησαν το καλοκαίρι του 2011 όταν οι γιατροί διέγνωσαν έμφραγμα του μυοκαρδίου και προχώρησαν στη διάνοιξη αρτηρίας με μπαλονάκι. Επίσης έχει πρόβλημα στο ισχίο του από την πολύχρονη ορθοστασία στις πίστες, με αποτέλεσμα να παίρνει ισχυρά καταπραϋντικά και να κάνει φυσικοθεραπείες, έως τη στιγμή που θα μπει στο χειρουργείο.
Όλοι πάντως εύχονται τα καλύτερα στον τραγουδιστή και ο κόσμος περιμένει την επιστροφή του, γιατί το κενό που έχει αφήσει είναι μεγάλο.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου