Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2013

Κοινή συνέντευξη στην εκπομπή «60 Minutes» δίνουν Ομπάμα-Χίλαρι


Σάββατο, 26 Ιανουαρίου, 2013

Ο αμερικανός Πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα και η υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Χίλαρι Κλίντον θα δώσουν κοινή συνέντευξη στην τηλεοπτική εκπομπή «60 Minutes» του τηλεοπτικού δικτύου CBS.

Η συνέντευξη, η οποία θα μαγνητοσκοπηθηκε χθες Παρασκευή θα προβληθεί αύριο  Κυριακή, πραγματοποιείται την ώρα που η Κλίντον ετοιμάζεται να αποχωρήσει από το Στέιτ Ντιπάρτμεντ και ενώ στη Γερουσία προχωρεί η διαδικασία επικύρωσης του διαδόχου της, Τζον Κέρι.
Πολλές εικασίες διατυπώνονται σχετικά με το αν η Κλίντον, η οποία αποχωρεί με υψηλά ποσοστά δημοτικότητας, μετά το τέλος της θητείας της ως υπουργός Εξωτερικών στην πρώτη κυβέρνηση Ομπάμα, θα προσπαθήσει και πάλι το 2016 να είναι υποψήφια για το Λευκό Οίκο.
Η συνέντευξη, η οποία θα μεταδοθεί στις 19:00 μ.μ. (τοπική ώρα, 02:00 τα ξημερώματα της Δευτέρας ώρα Ελλάδας), θα είναι η πρώτη του Ομπάμα μετά την ορκωμοσία του την περασμένη Δευτέρα.
Θα είναι, επίσης, η πρώτη φορά που δίνει κοινή συνέντευξη με την Χίλαρι Κλίντον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου