Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

Δύο οι νικητές του λαχείου “power ball”

 Πέμπτη, 29 Νοεμβρίου, 2012
Δύο τελικά είναι οι τυχεροί του μεγαλύτερου ποσού που συγκεντρώθηκε ποτέ στο λαχείο “power ball”. Το ένα λαχείο πωλήθηκε στην Αριζόνα (Arizona) και το άλλο στο Μιζούρι (Missouri).
Ο καθένας από τους τυχερούς θα λάβει το μισό από $579,900,000. Έτσι ο καθένας από τους νικητές θα παίρνουν $22 εκατομμύρια το χρόνο για 20 χρόνια ενώ εάν οι δύο νικητές θελήσουν να πάρουν όλο το ποσό αμέσως τότε θα μοιραστούν το ποσό των $379,800,000. Όλα αυτά πριν πληρώσουν τους φόρους.
Όλες τις προηγούμενες ημέρες παίχθηκαν τεράστια ποσά στη “λοταρία”. Χθες Τετάρτη, σύμφωνα με τους υπεύθυνους του λαχείου “power ball” κάθε λεπτό έπαιζαν 130,000 λαχεία. Το κάθε λαχείο κοστίζει $2 δολάρια.
Εκτός από τους 2 μεγαλονικητές υπάρχουν 8 άλλοι που κέρδισαν $2 εκατομμύρια έκαστος και 58 άλλοι οι οποίοι κέρδισαν $1 εκατομμύριο έκαστος και εκατομμύρια άλλοι που κέρδισαν μικρο ποσά.
Πρόκειται για τη δεύτερη μεγαλύτερη “συγκομιδή” χρημάτων όλων των εποχών αφού το ρεκόρ το κατέχει το άλλο λαχείο “mega millions” που το ποσόν που δόθηκε σε μία κλήρωση ήταν $656 εκατομμύρια αυτή τη χρονιά. Αυτό το λαχείο το κέρδισαν 3 τυχεροί

Η Σύνταξη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου