Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2012

Πέθανε ο Λ.Χάγκμαν, ο «Τζέι Αρ» του «Ντάλας»

Κυριακή, 25 Νοεμβρίου, 2012
Ο Λάρι Χάγκμαν, ο θρυλικός Τζέι Αρ Γιούιν της αμερικανικής τηλεοπτικής σειράς «Ντάλας», πέθανε χθες σε ηλικία 81 ετών ύστερα από μακρά μάχη με τον καρκίνο, σύμφωνα με την εφημερίδα Dallas Morningk News, η οποία επικαλέσθηκε την οικογένειά του.

Ο Χάγκμαν πέθανε σε νοσοκομείο του Ντάλας. 'Επασχε από κίρρωση του ήπατος από τη δεκαετία του 1990 ύστερα από χρόνια εξάρτησης από το αλκοόλ.
Μητέρα του Χάγκμαν ήταν η ηθοποιός Μέρι Μάρτιν. Ο ίδιος έγινε σταρ το 1965 στη σειρά «Η Τζίνι και το Τζίνι» υποδυόμενος το σμηναγό Τόνι Νέλσον, έναν αστροναύτη που ανακαλύπτει ένα όμορφο τζίνι μέσα σε ένα μπουκάλι.
Η θρυλική σαπουνόπερα «Ντάλας» που προβλήθηκε για πρώτη φορά το 1978 και ολοκληρώθηκε το 1991 και η οποία έκανε τον Χάγκμαν σουπερστάρ επέστρεψε στις οθόνες. Προβάλλεται ήδη στο συνδρομητικό κανάλι ΤΝΤ και όχι στο CBS όπου σημείωσε τεράστια επιτυχία για 13 τηλεοπτικές σεζόν.
Πηγή: ΑΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου