Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012

Μπήκαν τα ΜΑΤ στο ΑΠΘ

Παρασκευή, 30 Νοεμβρίου, 2012
Έληξε η κατάληψη

Αστραπιαία επιχείρηση πραγματοποίησε τα ξημερώματα η αστυνομία στο κτίριο της διοίκησης του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης για να τερματιστεί η κατάληψη των εργολαβικών υπαλλήλων. Η επιχείρηση των δυνάμεων των ΜΑΤ έληξε σε μερικά λεπτά, ενώ έγιναν έντεκα προσαγωγές εργολαβικών υπαλλήλων στο αστυνομικό μέγαρο της πόλης.
Αυτή την ώρα έξω από το ΑΠΘ έχει συγκεντρωθεί μεγάλος αριθμός εργολαβικών υπαλλήλων και φοιτητών που υποστηρίζουν τη συνέχιση της κατάληψης.
Στις 11 το πρωί οι προσαχθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα με τη διαδικασία του αυτοφώρου.
Είχε προηγηθεί την Τρίτη η παρέμβαση της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης κατόπιν αιτήματος της πρυτανείας. Ο εισαγγελέας ζητούσε την επέμβαση της αστυνομίας στο κτήριο διοίκησης του Αριστοτελείου και τη σύλληψη των καταληψιών με την αυτόφωρη διαδικασία.
Έκκληση στους καταληψίες εργολαβικούς υπαλλήλους να σταματήσουν τις κινητοποιήσεις τους πριν να υπάρξει έξωθεν επέμβαση είχε απευθύνει την Πέμπτη μέσω του ΣΚΑΪ ο πρύτανης του Αριστοτελείου Γιάννης Μυλόπουλος. 

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου