Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2012

Ανάμεσά τους πολώνιο, πιθανή αιτία θανάτου και του Γιασέρ Αραφάτ

Κυριακή, 25 Νοεμβρίου, 2012
Εντοπίστηκαν τέσσερις δηλητηριώδεις ουσίες στη σορό του Τουργκούτ ΟζάλΕντοπίστηκαν τέσσερις δηλητηριώδεις ουσίες στη σορό του Τουργκούτ Οζάλ

Αγκυρα, Τουρκία
Τα ευρήματα των εργαστηριακών εξετάσεων που διεξήχθησαν στη σορό του πρώην προέδρου της Τουρκίας Τουργκούτ Οζάλ αποκαλύπτουν την ύπαρξη τεσσάρων διαφορετικών δηλητηριωδών ουσιών, σύμφωνα με πηγές της ιατροδικαστικής υπηρεσίας.
Πηγές της υπηρεσίας επιβεβαίωσαν στην εφημερίδα «Today's Zaman» ότι ο Οζάλ ενδεχομένως να δηλητηριάστηκε με τέσσερις διαφορετικές ουσίες.
Μεταξύ των ουσιών περιλαμβάνεται και το DDT, το οποίο έχει απαγορευθεί στη χώρα από το 1980. Πρόκειται για ισχυρό εντομοκτόνο το οποίο όμως, αν απορροφηθεί από τον οργανισμό, προκαλεί βλάβη στο συκώτι.
Εντοπίστηκαν επίσης αμερίκιο και πολώνιο. Το τελευταίο έχει ακουστεί ιδιαίτερα και για την περίπτωση του Γιασέρ Αραφάτ. Υπενθύμιζεται ότι την Τρίτη 27 Νοεμβρίου θα γίνει εκταφή της σορού του Γιασέρ Αραφάτ προκειμένου να εξακριβωθούν τα αίτια θανάτου του.
Ο Τουργκούτ Οζάλ, όγδοος πρόεδρος της Τουρκικής Δημοκρατίας, πέθανε τον Απρίλιο του 1993 σε νοσοκομείο της Αγκυρας και σε ηλικία 65 ενώ κατείχε το αξίωμα του προέδρου.
Πηγή: ΤΟ ΒΗΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου