Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

Διάγγελμα Σαμαρά: "Επιβραβεύονται οι θυσίες του ελληνικού λαού"

Τετάρτη, 28 Νοεμβρίου, 2012

samarasΣτον ελληνικό λαό απευθύνθηκε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, το απόγευμα της Τρίτης, αναφερόμενος στις θετικές εξελίξεις για την ελληνική οικονομία,
μετά τις αποφάσεις του Eurogroup. "Κλείσαμε μια περίοδο αναξιοπιστίας. Η Ελλάδα κατάφερε να ανατρέψει την αναξιοπιστία. Κατάφερε να θέσει τις βάσεις, ώστε το ελληνικό χρέος. Κατάφερε να διασφαλίσει την παραμονή μας στο ευρώ" είπε ο κ. Σαμαράς.
"Η συμφωνία που επιτεύχθηκε χθες εξασφαλίζει χρηματοδότηση. Από αυτά 7 δισ. θα πάνε άμεσα στην οικονομία με πληρωμές για το έλλειμμα" τόνισε.
"Τα κέρδη που έβγαλαν οι ξένες τράπεζες θα επιστρέψουν στην Ελλάδα" σημείωσε ο πρωθυπουργός.
"Επιβραβεύονται οι θυσίες για τον ελληνικό λαό. Όλα αυτά παραμερίζονται οριστικά. Το πετύχαμε όλοι μαζί. Όλοι οι Έλληνες και τα κόμματα που στήριξαν την κυβέρνηση"
Ο πρωθυπουργός σημείωσε ότι όλα αυτά ήταν αποτέλεσμα διαπραγματεύσεων.
"Τη διαπραγμάτευση την κάνεις και την κερδίζεις. Δεν την μπερδεύεις με τα εσωκομματικά σου παιχνίδια" είπε χαρακτηριστικά.
Αναφερόμενος στα επιτεύγματα της διαπραγμάτευσης, τόνισε ότι πετύχαμε την επιμήκυνση, μειώσαμε τα επιτόκια, ωστόσο έχουμε ακόμα να κάνουμε πολλά.

Πηγή: news247

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου