Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

Νέα Υόρκη: τα «κομφετί» στην παρέλαση ήταν αστυνομικά έγγραφα

Νέα Υόρκη: τα «κομφετί» στην παρέλαση ήταν αστυνομικά έγγραφα Τετάρτη, 28 Νοεμβρίου, 2012

Από' τα κομφετί που έπεσαν στη Νέα Υόρκη σε παρέλαση στη Γιορτή των Ευχαριστιών.


Στη γιορτή των Ευχαριστιών, την Πέμπτη 22 Νοεμβρίου, πάνω από τη Νέα Υόρκη αντί για κομφετί, άρχισε να βρέχει απόρρητα έγγραφα! Κατά τη διάρκεια της μεγάλης παρέλασης οι Νεοϋορκέζοι παρατήρησαν πως τα κομφετί που έπεφταν από τον ουρανό, ήταν… ευανάγνωστα αφού επρόκειτο για διαβαθμισμένα ντοκουμέντα που προέρχονταν από τον καταστροφέα εγγράφων της αστυνομίας.
Τα έγγραφα, όπως φαίνεται, πέρασαν από το μηχάνημα αυτό σε οριζόντια διάταξη, (και όχι καθέτως, όπως γίνεται συνήθως) με αποτέλεσμα να παραμείνουν ανέπαφες οι σειρές των λέξεων, αποκαλύπτοντας, αποσπασματικά έστω, το περιεχόμενό τους.
Έτσι, πολλοί απ' αυτούς το έριξαν στο.. διάβασμα των απόρρητων εγγράφων που αποδείχτηκε κατόπιν πως προήλθαν από το αστυνομικό τμήμα του Νασάου, έξω από την Νέα Υόρκη.
Διάβασαν λεπτομέριες για την πορεία που ακολούθησε πρόσφατα η αυτοκινητοπομπή του Ρεπουμπλικάνου υποψήφιου προέδρου των ΗΠΑ Μιτ Ρόμνεϊ, όταν αυτός εμφανίστηκε για μια προεκλογική ομιλία στο Λονγκ Αϊλαντ, αριθμούς κοινωνικής ασφάλισης, συλλήψεις πολιτών, αριθμοί τραπεζικών λογαριασμών συνεργατών της αστυνομίας, μέχρι και αναφορές εγκλημάτων που συνέβησαν στην περιοχή, όπως μια βόμβα που έπεσε σε ένα σπίτι στη συνοικία Κινγκς Γκραντ.
Πολλές φορές δημόσια έγγραφα, τα οποία περνούν από τον καταστροφέα εγγράφων, μετατρέπονται σε κομφετί, τα οποία πετιούνται πάνω από τη Νέα Υόρκη σε προγραμματισμένες εκδηλώσεις της αμερικανικής μεγαλούπολης.
Σύγχυση, ωστόσο, επικρατεί στις τάξεις της αστυνομίας για το πώς τα απόρρητα έγγραφα κατέληξαν να ρίχνονται στην παρέλαση της περασμένης Πέμπτης. «Ποιός θα μπορούσε να έχει αυτό το είδος των πληροφοριών και πώς θα μπορούσε να τις σκορπίσει κατά την παρέλαση της Ημέρας των Ευχαριστιών;», αναρωτιέται ο επιθεωρητής του αστυνομικού τμήματος του Νασάου, Κένεθ Λακ, προσθέτοντας πως «το αστυνομικό τμήμα μας θα διεξάγει έρευνα σχετικά με το θέμα και θα αναθεωρήσει τις διαδικασίες για την διαχείριση ευαίσθητων εγγράφων».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου