Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

Προφυλακιστέοι δύο κατηγορούμενοι για τη ληστεία στην Αρχαία Ολυμπία

Πέμπτη, 29 Νοεμβρίου, 2012
Προφυλακιστέοι κρίθηκαν μετά τις απολογίες στον ανακριτή Πατρών, δύο από τους τρεις κατηγορούμενους για την υπόθεση της ληστείας, στο παλαιό Μουσείο της Αρχαίας Ολυμπίας.
Ειδικότερα προφυλακιστέοι κρίθηκαν ο 41χρονος και ο 50χρονος, ενώ ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο 36χρονος. Σύμφωνα με πληροφορίες ο 41χρονος κατηγορούμενος ισχυρίστηκε μεταξύ άλλων στην απολογία του, ότι έκανε την κλοπή για να εξοικονομήσει χρήματα, επειδή ήταν σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, ενώ αρνήθηκε την πράξη της ληστείας, διότι όπως υποστήριξε, δεν άσκησε καμία σωματική βία, ούτε αφαίρεσε κινητό αντικείμενο από άλλο πρόσωπο.
Ακόμη ο 41χρονος φέρεται να έχει αποκαλύψει τα στοιχεία ενός αλλοδαπού, τον οποίο υπέδειξε ως συνεργό του.
Όσον αφορά την συμμετοχή των δύο άλλων συλληφθέντων, του 50χρονου και του 36χρονου, ανέφερε ότι η συμμετοχή του πρώτου περιορίζεται στο ότι τον συνόδευσε στην συνάντηση, όπου αποπειράθηκε να πουλήσει το κλεμμένο χρυσό δαχτυλίδι και πρόσθεσε ότι 50χρονος ήρθε μαζί με τον 36χρονο, τον οποίο όπως είπε δεν γνώριζε.
Επίσης κατά την διάρκεια της απολογίας του, ο 41χρονος είπε ότι οι δεν είχαν συστήσει μαζί με τους άλλους δύο κατηγορούμενος εγκληματική οργάνωση και συμπλήρωσε ότι αμέσως μετά την σύλληψή του, παρέδωσε χωρίς την άσκηση καμιάς βίας τα αρχαία αντικείμενα, υποδεικνύοντας το σημείο που είχαν αποκρυβεί, δηλώνοντας ταυτόχρονα ότι έχει μετανιώσει για την πράξη του.
Στην δική του απολογία ο 36χρονος ισχυρίστηκε ότι δεν είχε καμία συμμετοχή στην ληστεία και πρόσθεσε ότι το μόνο που έκανε ήταν να μεταφέρει τον 50χρονο στο σημείο συνάντησης για την αγοραπωλησία του δακτυλιδιού. Ακόμη ανέφερε ότι το μόνο που γνώριζε για την συνάντηση, ήταν πως θα γινόταν μία παράνομη συναλλαγή και τίποτα περισσότερο. Επίσης είπε ότι για την μεταφορά του 50χρονου θα έπαιρνε 400 ευρώ, τα οποία όπως συμπλήρωσε τα είχε ανάγκη, λόγω της δύσκολης οικονομικής κατάστασης που βρίσκεται η οικογένειά του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου