Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

«Περιμένουμε συμμετοχή των τραπεζών στην επαναγορά ομολόγων»


Πέμπτη, 29 Νοεμβρίου, 2012

Στουρνάρας: «Πήραμε μέτρα σκληρά, αλλά απαραίτητα»

«Πήραμε μέτρα σκληρά, αλλά απαραίτητα για να πετύχουμε βιωσιμότητα του χρέους» δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον τηλεοπτικό σταθμό Mega. Παράλληλα, προανήγγειλε ελαφρύνσεις σε νοικοκυριά «κάτω από ένα συγκεκριμένο εισόδημα».Αναφερόμενος στο σχέδιο επαναγοράς ομολόγων είπε ότι «σαφώς περιμένουμε συμμετοχή ελληνικών και ξένων τραπεζών».

Ο υπουργός τόνισε ωστόσο για άλλη μια φορά το εθελοντικό χαρακτήρα του προγράμματος, ενώ για τη συμμετοχή των ασφαλιστικών ταμείων στο πρόγραμμα επαναγοράς ομολόγων είπε ότι το καθένα θα αποφασίσει μόνο του τι θα πράξει, προσθέτοντας ότι «δεν είναι καταλυτικός παράγοντας για την επιτυχία του προγράμματος η συμμετοχή τους» με δεδομένο ότι τα Ταμεία ανήκουν στη Γενική Κυβέρνηση, οπότε - όπως εξήγησε - είναι σαν να βγάζεις λεφτά από τη μία τσέπη και να τα βάζεις στην άλλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου