Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2012

Σοκαρισμένη η κοινωνία από τον ξαφνικό θάνατο του 26χρονου Μπάμπη Ντοά

Σάββατο, 24 Νοεμβρίου, 2012
Πριν από λίγο βρέθηκε νεκρός 26χρονος σε διαμέρισμα 2ου ορόφου στην πόλη του Πύργου. Σύμφωνα με πληροφορίες ο νεκρός νεαρός άνδρας είναι δικηγόρος, γιος επίσης γνωστού
δικηγόρου.

Νεότερη ενημέρωση 10.54
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, τον άτυχο νέο βρήκαν νεκρό οι γονείς του, οι οποίοι προσπαθούσαν να επικοινωνήσουν ανήσυχοι καθώς δεν πήγε σήμερα το πρωί στο γραφείο του. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο θάνατος φαίνεται να προήλθε από παθολογικά αίτια.

Νεότερη ενημέρωση 11:23
Σε παθολογικά αίτια αποδίδει το θάνατο του 26χρονου δικηγόρου ο ιατροδικαστής Πύργου Κοσμάς Αλεξίου. Σύμφωνα με δηλώσεις του, ο νεαρός βρέθηκε στο πάτωμα και ο θάνατος του τοποθετείτε χρονικά 6 με 8 ώρες πριν.

Οι γονείς που βρήκαν νεκρό το γιο τους χρειάστηκαν την βοήθεια κλειδαρά αφού η πόρτα του διαμερίσματος ήταν κλειδωμένη και τα κλειδιά πίσω από την πόρτα.

Νεότερη ενημέρωση 12:14
Συγκλονισμένη η τοπική κοινωνία στον Πύργο, δεν μπορεί να πιστέψει την είδηση του θανάτου του 26χρονου Μπάμπη, γιο του γνωστού δικηγόρου της πόλης Γιώργου Ντοά. Η είδηση διαδόθηκε αστραπιαία και το χώρο του Δικαστικού Μεγάρου Πύργου, εκεί που δραστηριοποιούνται πατέρας και γιος και όλοι οι εργαζόμενοι εκεί είναι συντετριμμένοι από το τραγικό μαντάτο.
Η οικογένεια του Μπάμπη Ντοά είναι ιδιαίτερα γνωστή στον Πύργο για το ήθος, τον επαγγελματισμό, τις ευαισθησίες, τη βοήθεια προς το συνάνθρωπο και κυρίως τον αδύναμο. Ο ίδιος ακολουθούσε τα χνάρια του πατέρα του και εργάζονταν μαζί στο δικηγορικό τους γραφείο ακριβώς απέναντι από τα δικαστήρια.
Είχε αποφοιτήσει από τη Νομική Σχολή Θεσσαλονίκης, έδειχνε πάθος για τη ζωή και η φιλοσοφία του ήταν «εχθρός του καλού, το καλύτερο…».
Τραγική ειρωνεία, η τελευταία του ανάρτηση του Facebook, με το τραγούδι των Active Member «Πάμε» και ο ίδιος να γράφει δίπλα «Φύγαμεεεε».

Νεότερη ενημέρωση 14:18
Σε έμφραγμα οφείλεται σύμφωνα και με τη νεκροψία του ιατροδικαστή που ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα, ο θάνατος του 26χρονου Μπάμπη Ντοά. Σύμφωνα με πληροφορίες χθες το απόγευμα είχε προπονηθεί με την ποδοσφαιρική ομάδα των δικηγόρων και αμέσως μετά είχε νοιώσει κάποιες ενοχλήσεις στο δρόμο της επιστροφής από την Αμαλιάδα.
Η κηδεία του θα γίνει από τον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στον Πύργο στις 11.30 το πρωί του Σαββάτου.

Πηγή: ilialive




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου