Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012

ΑΛ. ΤΣΙΠΡΑΣ: «Ακόμα και οι πέτρες γνωρίζουν ότι τα νούμερα δεν βγαίνουν»

Τρίτη, 25 Σεπτεμβρίου, 2012
Επίθεση στην κυβέρνηση και στις ηγεσίες των τριών κομμάτων που την στηρίζουν εξαπέλυσε το περασμένο Σάββατο μιλώντας στη συνεδρίαση της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΣΥΝ ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας. Ο κ. Τσίπρας, αφού υπογράμμισε ότι «το παγκόσμιο πείραμα που διεξάγεται στην Ελλάδα παίρνει χαρακτηριστικά κοινωνικού ολοκαυτώματος», τόνισε ότι «ακόμα και οι πέτρες γνωρίζουν ότι τα νούμερα δεν βγαίνουν». Και εγκάλεσε με δριμύτητα την κυβέρνηση γιατί αποδέχτηκε ως προϋπόθεση για τη διεκδίκηση λύσης σε πολιτικό επίπεδο στα ευρωπαϊκά θεσμικά όργανα «την ετυμηγορία μιας ομάδας τεχνοκρατών» (εννοώντας την έκθεση των εκπροσώπων της τρόικας).
Στη διάρκεια της ομιλίας του, ο κ. Τσίπρας απαντώντας σε πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδας «Παραπολιτικά» για συμμετοχή συνεργατών και συγγενών του σε εταιρεία δημοσίων έργων, έκανε λόγο για «λάσπη στον ανεμιστήρα», την οποία απέδωσε είτε σε προσπάθεια ανακοπής της απήχησης του ΣΥΡΙΖΑ -Ενωτικού Κοινωνικού Μετώπου είτε σε προσπάθεια «εκφοβισμού» του κόμματος. «Το μόνο που δεν γράψανε ακόμα είναι ότι μας καθοδηγούν οι εξωγήινοι» κατέληξε ο κ. Τσίπρας. «Δεν μας προκαλούν έκπληξη. Λάθος πόρτα χτυπάνε αν νομίζουν ότι θα φοβηθούμε. Η δημοκρατία δεν εκβιάζεται».
Πηγή: ΤΑ ΝΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου