Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Επειδή η Πρώτη Σελίδα εδώ που διαβάζετε δεν μπορεί να χωρέσει όλα τα άρθρα σας συμβουλεύουμε να πηγαίνετε κάτω και να πατάτε «παλαιότερες αναρτήσεις». Επίσης η ιστοσελίδα μας μεταφράζεται αυτόματα σε 98 γλώσσες! Εάν κάποιος δικός σας δεν διαβάζει στην Ελληνική πληροφορείστε τους για αυτή την δυνατότητα. Πως γίνετε αυτό; Απλούστατα εδώ αριστερά βλέπετε Translate και ακριβώς από κάτω επιλογή γλώσσας. Κάνε κλικ στο ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ αμέσως όλα τα κείμενα/άρθρα μεταφράζονται. Δεν είναι 100 τα 100 ακριβής αλλά βγάζεις νόημα. Ευχαριστούμε για την ανάγνωση και τη συντροφιά σας.

Λαμβάνουμε πάρα πολλά μηνύματα. Όλα τα μηνύματα να τα στέλνετε στο paneliakos@aol.com

You may read this Web Page in 98 languages! You can go herein on the left that says Translate and click under where it says Επιλογή γλώσσας. Choose the language you want and click again. The entire web page will change. Notice, the translation is very close but not 100%.

Πέμπτη, 2 Αυγούστου 2012

Γιάννα Αγγελοπούλου: Καλύτερη η τελετή της Αθήνας (Video)

Πέμπτη, 2 Αυγούστου, 2012

 Η Πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας Γιάννα Αγγελοπούλου, μίλησε στην κάμερα του Balla.com.cy σχολιάζοντας την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου αλλά και τη διεξαγωγή της διοργάνωσης.

Μεταξύ άλλων, ανέφερε πως η τελετή έναρξης είχε "funny moments" και "unexpected" στιγμιότυπα, ενώ η ίδια δήλωσε "relaxed".
"Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους εμφανείς και αφανείς ήρωες, επαγγελματίες και εθελοντές γιατί πρέπει να δούλεψαν χιλιάδες κόσμου. Ήταν ότι περιμέναμε από την Αγγλία, η ιστορία της, χιούμορ, αστεία στιγμιότυπα, όλα τα ταλέντα τους, όλοι οι μύθοι τους, το διασκέδασαν πολύ.
Είναι πρώτη φορά που είμαι χαλαρή σε Ολυμπιακούς Αγώνες και εύχομαι να πάνε καλά οι Αγώνες. Εμείς οι Έλληνες θεωρούμε ότι η τελετή μας είναι η καλύτερη. Κάθε λαός θεωρεί ότι η δική του τελετή είναι η καλύτερη.
Όταν βλέπεις όλον τον κόσμο να μαζεύεται σε ένα μέρος να γιορτάσει το Ολυμπιακό Πνεύμα, ότι κι αν σημαίνει αυτό σήμερα, εάν σκεφτούμε ότι η φλόγα πάντα ξεκινάει από εμάς και πάει παντού αυτό είναι σημαντικό. Βλέπεις όλον αυτόν τον κόσμο που ενθουσιάζεται και νιώθεις υπερήφανη σαν Ελληνίδα", δήλωσε χαρακτηριστικά.
Χαλαρή και άνετη δήλωσε η Γιάννα Αγγελοπούλου στα πλαίσια των δηλώσεων της για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου. Δείτε πως σχολίασε την τελετή έναρξης και τη διοργάνωση (Vid)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου