Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Πέμπτη 2 Αυγούστου 2012

Γιάννα Αγγελοπούλου: Καλύτερη η τελετή της Αθήνας (Video)

Πέμπτη, 2 Αυγούστου, 2012

 Η Πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας Γιάννα Αγγελοπούλου, μίλησε στην κάμερα του Balla.com.cy σχολιάζοντας την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου αλλά και τη διεξαγωγή της διοργάνωσης.

Μεταξύ άλλων, ανέφερε πως η τελετή έναρξης είχε "funny moments" και "unexpected" στιγμιότυπα, ενώ η ίδια δήλωσε "relaxed".
"Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους εμφανείς και αφανείς ήρωες, επαγγελματίες και εθελοντές γιατί πρέπει να δούλεψαν χιλιάδες κόσμου. Ήταν ότι περιμέναμε από την Αγγλία, η ιστορία της, χιούμορ, αστεία στιγμιότυπα, όλα τα ταλέντα τους, όλοι οι μύθοι τους, το διασκέδασαν πολύ.
Είναι πρώτη φορά που είμαι χαλαρή σε Ολυμπιακούς Αγώνες και εύχομαι να πάνε καλά οι Αγώνες. Εμείς οι Έλληνες θεωρούμε ότι η τελετή μας είναι η καλύτερη. Κάθε λαός θεωρεί ότι η δική του τελετή είναι η καλύτερη.
Όταν βλέπεις όλον τον κόσμο να μαζεύεται σε ένα μέρος να γιορτάσει το Ολυμπιακό Πνεύμα, ότι κι αν σημαίνει αυτό σήμερα, εάν σκεφτούμε ότι η φλόγα πάντα ξεκινάει από εμάς και πάει παντού αυτό είναι σημαντικό. Βλέπεις όλον αυτόν τον κόσμο που ενθουσιάζεται και νιώθεις υπερήφανη σαν Ελληνίδα", δήλωσε χαρακτηριστικά.




Χαλαρή και άνετη δήλωσε η Γιάννα Αγγελοπούλου στα πλαίσια των δηλώσεων της για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου. Δείτε πως σχολίασε την τελετή έναρξης και τη διοργάνωση (Vid)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου