Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Πέμπτη, 2 Αυγούστου 2012

Γιάννα Αγγελοπούλου: Καλύτερη η τελετή της Αθήνας (Video)

Πέμπτη, 2 Αυγούστου, 2012

 Η Πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας Γιάννα Αγγελοπούλου, μίλησε στην κάμερα του Balla.com.cy σχολιάζοντας την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου αλλά και τη διεξαγωγή της διοργάνωσης.

Μεταξύ άλλων, ανέφερε πως η τελετή έναρξης είχε "funny moments" και "unexpected" στιγμιότυπα, ενώ η ίδια δήλωσε "relaxed".
"Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους εμφανείς και αφανείς ήρωες, επαγγελματίες και εθελοντές γιατί πρέπει να δούλεψαν χιλιάδες κόσμου. Ήταν ότι περιμέναμε από την Αγγλία, η ιστορία της, χιούμορ, αστεία στιγμιότυπα, όλα τα ταλέντα τους, όλοι οι μύθοι τους, το διασκέδασαν πολύ.
Είναι πρώτη φορά που είμαι χαλαρή σε Ολυμπιακούς Αγώνες και εύχομαι να πάνε καλά οι Αγώνες. Εμείς οι Έλληνες θεωρούμε ότι η τελετή μας είναι η καλύτερη. Κάθε λαός θεωρεί ότι η δική του τελετή είναι η καλύτερη.
Όταν βλέπεις όλον τον κόσμο να μαζεύεται σε ένα μέρος να γιορτάσει το Ολυμπιακό Πνεύμα, ότι κι αν σημαίνει αυτό σήμερα, εάν σκεφτούμε ότι η φλόγα πάντα ξεκινάει από εμάς και πάει παντού αυτό είναι σημαντικό. Βλέπεις όλον αυτόν τον κόσμο που ενθουσιάζεται και νιώθεις υπερήφανη σαν Ελληνίδα", δήλωσε χαρακτηριστικά.
Χαλαρή και άνετη δήλωσε η Γιάννα Αγγελοπούλου στα πλαίσια των δηλώσεων της για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου. Δείτε πως σχολίασε την τελετή έναρξης και τη διοργάνωση (Vid)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου