Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

Ετοιμάζεται τηλεοπτική σειρά βασισμένη στη θεά Αθηνά στο FOX

Πέμπτη, 30 Αυγούστου, 2012

Mία δραματική σειρά που βασίζεται στο graphic novel της Lisa Joy "Headache" επιλέχθηκε από το τηλεοπτικό κανάλι FOX. Η θεά Αθηνά ερωτεύεται τον βασιλιά του Κάτω κόσμου και οι περιπέτειες της ελληνικής μυθολογίας στην Αμερική ξεκινούν.
Οι προετοιμασίες για μία δραματική σειρά που βασίζεται στο graphic novel της Lisa Joy "Headache", το οποίο επιλέχθηκε από το τηλεοπτικό κανάλι FOX, έχουν ξεκινήσει. Η πλοκή περιστρέφεται γύρω από μια νεαρή γυναίκα που ανακαλύπτει ότι είναι η Αθηνά, η θεά της σοφίας από την αρχαία ελληνική μυθολογία.
Σύμφωνα με το βιβλίο, η Αθηνά έρχεται αντιμέτωπη με την "κακιά" μητριά της, την Ήρα, η οποία προσπαθεί να την σκοτώσει. Η κοπέλα ερωτεύεται ένα αγόρι, που είναι ο Άδης, ο βασιλιάς του Κάτω Κόσμου. Ο Δίας, ο πατέρας της, είναι γυναικάς και κακό παράδειγμα πατέρα.


Κάθε επεισόδιο θα αναφέρεται σε μια ιστορία για την Αθηνά, η οποία προσπαθεί να κρύψει την ταυτότητά της, ενώ παλεύει με τέρατα της ελληνικής μυθολογίας διατηρώντας ταυτόχρονα υπό έλεγχο τη μάχη μεταξύ των θεών για εξουσία.



Η σειρά θα έχει τον τίτλο "Athena" και το σενάριο έχει γράψει η ίδια η Lisa Joy. Η Joy έχει γράψει επίσης τα σενάρια για τις γνωστές σειρές "Pushing Daisies" και "Burn Notice".
Πηγή: The Greek Reporter

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου