Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012

Εντοπίστηκε ο οδηγός που σκότωσε τον ομογενή ποδηλάτη

Τετάρτη, 29 Αυγούστου, 2012

Οι αστυνομικές Αρχές στο Γουέστον και στην γύρω περιοχή έχουν εντοπίσει, όπως φαίνεται, τον οδηγό ο οποίος χτύπησε και σκότωσε επί τόπου τον ομογενή Αλέξανδρο Μοτσένιγος, 41 ετών, που έκανε ποδηλασία στην περιοχή όχι μακριά από το σπίτι του, όπως έγραψε ο «Εθνικός Κήρυκας» στην χθεσινή του έκδοση. Τονίζεται ότι ο οδηγός δεν σταμάτησε να βοηθήσει το θύμα του, να δώσει τα στοιχεία του στην Αστυνομία και να αναλάβει τις ευθύνες του.

Από τα στοιχεία που έχει συγκεντρώσει μέχρι στιγμής ο «Ε.Κ.», μερικά εκ των οπoίων αναφέρονται στα αμερικανικά Μέσα Ενημέρωσης, στην τηλεοπτική ομάδα έρευνας του WBZ-TV, ο οδηγός τον οποίον ήδη εξετάζει η Αστυνομία -χωρίς μέχρι στιγμής να του έχει απαγγείλει καμία κατηγορία-, οδηγούσε φορτηγό όχημα, διαθέτει επαγγελματική άδεια οδήγησης, το αυτοκίνητο ανήκει στην εταιρεία στην οποία εργάζεται και υπολογίζεται πως είναι μεταξύ 40 με 50 ετών. Το όνομά του δεν έχει δοθεί ακόμα στη δημοσιότητα, ενώ όταν ρωτήθηκε σχετικά η Αστυνομία, είπε ότι «το θέμα είναι πολύ περίπλοκο».
Εν τω μεταξύ, η Αστυνομία βρισκόταν στον τόπο του δυστυχήματος, το απόγευμα της Δευτέρας, και απαντούσε σε ερωτήσεις για προηγούμενα τροχαία στο συγκεκριμένο σημείο όπου έχασε τη ζωή του ο άτυχος ομογενής ή και γενικότερα στην πόλη του Γουέστον. Κατ’ αυτόν τον τρόπο η Αστυνομία αποφασίζει σε ποια σημεία θα αυξήσει τις περιπολίες της, σύμφωνα με την εκπρόσωπό της, Μαρία Κλίαρι, ενώ μελετάται και το ενδεχόμενο να τοποθετηθούν κι άλλες πινακίδες οδικής κυκλοφορίας.
Εξάλλου, δεκάδες ποδηλατιστές επισκέπτονται καθημερινώς το σημείο του δυστυχήματος που εξέπνευσε ο Αλέξανδρος Μοτσένιγος, προσεύχονται, καταθέτουν λουλούδια, συλλυπητήρια σημειώματα, και μικρές πινακίδες. Οπως έγραψε η εφημερίδα «Μόστον Γκλόουμπ» της Βοστώνης, ο Bruce Kalow, ο οποίος πηγαίνει με το ποδήλατό του από το Νιούτον στο Σόμερβιλ επισκέφθηκε το σημείο του δυστυχήματος και δήλωσε πως «πρόκειται για τραγικό πράγμα». Επίσης, τον ίδιον τον είχε χτυπήσει αυτοκίνητο πριν από χρόνια στο Γουότερταουν και του έσπασε έξι πλευρά.
Πηγή: Εθνικός Κήρυξ, Θεόδωρου Καλμούκου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου