Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012

«Χάθηκε» στη θάλασσα της Αιγιάλειας 24χρονο παληκάρι από την Aκροποταμιά Πηνείας

Τετάρτη, 29 Αυγούστου, 2012

Μέσα στη θάλασσα, που τόσο πολύ υπεραγαπούσε και δεν έχανε την ευκαιρία να απολαμβάνει το αγαπημένο του χόμπι, το ψαροντούφεκο, «χάθηκε» το απόγευμα της Κυριακής ο 24χρονος Κωνσταντίνος Παναγιωτόπουλος από την Ακροποταμιά της Πηνείας, που ζούσε μόνιμα στην Πάτρα.
«Παναγιωτόψαρο» τον φώναζαν οι φίλοι του, εξαιτίας της υπερβολικής του αγάπης για το ψαροντούφεκο. Κανείς όμως δεν μπορούσε να φανταστεί, ότι ο 24χρονος θα πλήρωνε αυτή του την αγάπη με την ίδια τη ζωή του.
Ο 24χρονος Κωνσταντίνος Παναγιωτόπουλος έκανε, απογευματινές ώρες, θαλάσσια αλιεία στο Λαμπίρι, στην Αιγιάλεια, λίγο πριν το Κάμπινγκ Tsolis, όταν μετά από μία ακόμη βουτιά, λουόμενοι που ήταν κοντά, δεν τον είδαν να ξαναβγαίνει.
Γύρω στις 7.30 το απόγευμα ειδοποιήθηκε το Υπολιμεναρχείο Αιγίου, που έφτασε στο σημείο και με περιπολικό από ξηράς και με σκάφος από τη θάλασσα, διενεργώντας έλεγχο στην περιοχή, χωρίς όμως αποτέλεσμα.
Έτσι ζητήθηκε η παροχή-συνδρομή επαγγελματία δύτη και δυστυχώς ο νεαρός ανασύρθηκε γύρω στις 10.30μ.μ. νεκρός, ενώ αργότερα αναγνωρίστηκε και από την παρέα του. Στη συνέχεια οδηγήθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Αιγίου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του και ακολούθως η σωρός του μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο του Ρίου για τη διεξαγωγή νεκροψίας-νεκροτομής.
Για την υπόθεση διενεργείται προανάκριση από το Υπολιμεναρχείο Αιγίου.
Πηγή: ΠΑΤΡΙΣ, Στάθης Πουλιάσης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου