Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Σάββατο 28 Ιουλίου 2012

Τι είπε (ξανα) για την Ελλάδα η Madonna

Σάββατο, 28 Ιουλίου, 2012

Αποδοκιμάστηκε η Madonna στη συναυλία της στη Γαλλία

Madonna: "Στην Ελλάδα, τη Γαλλία οι άνθρωποι προσπαθούν να διώξουν τους μετανάστες"

Όλοι έγιναν εμπειρογνώμονες και μιλούν για την Ελλάδα!
Αποδοκιμάστηκε στη συναυλία της στο Παρίσι η Madonna ενώ μερικοί δεν δίστασαν να την αποκαλέσουν και τσούλα μετά το τέλος της εμφάνισή της.
Το συγκεκριμένο live στο Olympia Theatre προστέθηκε την τελευταία στιγμή στην περιοδεία της Madonna "MDNA" και τα εισιτήρια εξαφανίστηκαν μέσα σε λίγα λεπτά από τα fan club της τραγουδίστριας.
Η εμφάνιση ωστόσο της Madonna ήταν πολύ μικρότερη σε διάρκεια από τις υπόλοιπες στην περιοδεία, κράτησε περίπου 45 λεπτά με την ίδια να τραγουδά 8 τραγούδια. Μάλιστα, το τελευταίο ήταν το "Je T'aime... Mon Non Plus" του Serge Gainsbourg.
Λόγω της μικρής διάρκειας της συναυλίας, οι θαυμαστές της εξαγριώθηκαν αφού αρκετοί από αυτούς είχαν δώσει μέχρι και 280 ευρώ για να τη δουν live.
"Θέλουμε τα λεφτά μας πίσω", φώναζαν στα γαλλικά οι παρεβρισκόμενοι ενώ ακούστηκε και η λέξη τσούλα από τα χείλη μερικών άλλων.
Madonna: "O κόσμος δεν έχει να φάει στην Ελλάδα"
Παράλληλα, για ακόμη μια φορά η Madona αναφέρθηκε στην Ελλάδα. Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της συναυλίας η βασίλισσα της ποπ είπε: "Περνάμε σε ιδιαίτερα τρομακτικούς καιρούς στον κόσμο μας. Οι οικονομικές αγορές καταρρέουν, ο κόσμος δεν έχει να φάει στην Ελλάδα, ο κόσμος σε όλο τον πλανήτη υποφέρει και φοβάται".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου