Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Παρασκευή 27 Ιουλίου 2012

Απόψε η Γιορτή Αποδήμων στα Μακρίσια Ολυμπίας

Παρασκευή, 27 Ιουλίου, 2012

Τον μεγάλο Ελληνα συνθέτη Μίκη Θεοδωράκη, τιμούν σε μία μοναδική συναυλία - γιορτή για τον Απόδημο Ελληνισμό, απόψε Παρασκευή 27 Ιουλίου, στα Μακρίσια Ολυμπίας, η Χορωδία, η Ορχήστρα Σύγχρονης Μουσικής της ΕΡΤ και η Λαϊκή Ορχήστρα Μίκης Θεοδωράκης, υπό τη διεύθυνση του Ανδρέα Πυλαρινού. Στο πρώτο μέρος της βραδιάς θα παρουσιαστεί το έργο του Μίκη Θεοδωράκη «Αξιον Εστί», σε ποίηση Οδυσσέα Ελύτη. Τραγουδά ο Δημήτρης Μπάσης, ψάλτης είναι ο Τάσης Χριστογιαννόπουλος, αφηγητής ο Σταύρος Ζαλμάς.

Στο δεύτερο μέρος της βραδιάς οι ηθοποιοί Μάνια Παπαδημητρίου, Αλέξανδρος Μπουρδούμης και Υακίνθη Λάγιου ερμηνεύουν τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη.
Την εκδήλωση παρουσιάζει ο Γιάννης Τζουανόπουλος, ο οποίος διοργανώνει τη γιορτή Απόδημου Ελληνισμού για 21η χρονιά, σε συνεργασία με τον σύλλογο «Οι φίλοι του Αη Γιάννη», την Περιφερειακή Ενότητα Ηλείας και την Τοπική Κοινότητα Μακρισίων. Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.
Η διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα του υπουργείου Πολιτισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου