Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Πέμπτη 26 Ιουλίου 2012

Συνάντηση Ρόμνεϊ με Κάμερον την Πέμπτη, στο Λονδίνο

Πέμπτη, 26 Ιουλίου, 2012
Ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων για τις προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ Μιτ Ρόμνεϊ έφτασε χθες  Τετάρτη στο Λονδίνο, όπου σήμερα αναμένεται να συναντηθεί με τον Βρετανό πρωθυπουργό Ντέιβιντ Κάμερον, όπως και με άλλους Βρετανούς πολιτικούς αξιωματούχους.
Ο Ρόμνεϊ και η σύζυγός του έφτασαν στο Λονδίνο, επιβεβαίωσε μέλος της υπηρεσίας Τύπου του υποψηφίου για τις αμερικανικές προεδρικές εκλογές.
Ο Ρόμνεϊ αναμένεται να συναντήσει τον Κάμερον «νωρίς αύριο το απόγευμα», σύμφωνα με την υπηρεσία Τύπου του Βρετανού πρωθυπουργού.
Ο Ρεπουμπλικάνος υποψήφιος θα συναντηθεί επίσης με τον αρχηγό του Εργατικού Κόμματος Εντ Μίλιμπαντ, τον πρώην πρωθυπουργό Τόνι Μπλερ, τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Νικ Κλεγκ, τον υπουργό Εξωτερικών και τον υπουργό Οικονομίας.
Ο μαραθώνιος αυτός συναντήσεων θα του επιτρέψει, σύμφωνα με τον βρετανικό Τύπο, να δώσει μια εικόνα, η οποία είναι ακόμη ασαφής, όσον αφορά την εξωτερική πολιτική.
Πηγή: ΑΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου