Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Δευτέρα 30 Ιουλίου 2012

Φτιάχνει νέο κόμμα ο Λοβέρδος;

Δευτέρα 30 Ιουλίου, 2012

Την ώρα που ο Ευάγγελος Βενιζέλος και ο Φώτης Κουβέλης προσπαθούν να… συναντηθούν πολιτικά, ώστε το ΠΑΣΟΚ και η Δημοκρατική Αριστερά να βρεθούν κάτω από την ίδια κομματική στέγη, φαίνεται ότι στον χώρο της Κεντροαριστεράς βρίσκονται σε εξέλιξη πολύ πιο βαθιές ζυμώσεις.

Όπως δημοσιεύει σήμερα ο «Τύπος της Κυριακής», στην Ιτέα στο σπίτι του Κώστα Θάνου, ενός εκ των στενότερων διαχρονικών συνεργατών του Κώστα Σημίτη, με αναφορές στον εκσυγχρονισμό, υπήρξε συνάντηση στελεχών που προέρχονται από το ΠΑΣΟΚ, όπως ο Γιώργος Φλωρίδης και ο Έκτορ Νασιώκας. Μόνο που, και εκεί βρίσκεται η είδηση, στη συνάντηση βρέθηκε και ο Ανδρέας Λοβέρδος, πυροδοτώντας φήμες ότι υπάρχουν σκέψεις να ηγηθεί ενός νέου εγχειρήματος στον χώρο της Κεντροαριστεράς, «σβήνοντας» το ΠΑΣΟΚ.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της εφημερίδας, οι συμμετέχοντες στη συνάντηση διατύπωσαν την κοινή εκτίμηση ότι ο Ευάγγελος Βενιζέλος και το σημερινό ΠΑΣΟΚ δεν μπορούν να σηκώσουν το βάρος της ανοικοδόμησης του χώρου της Κεντροαριστεράς. Και τα βλέμματα όλων πλέον στρέφονται στον Ανδρέα Λοβέρδο, ο οποίος επέλεξε να μην αντιπαρατεθεί με τον Ευάγγελο Βενιζέλο στη μάχη για τη διαδοχή του Γιώργου Παπανδρέου, αλλά να τον στηρίξει.
Παρόλο που οι δημοσκοπήσεις έδειχναν ότι ο άλλοτε υπουργός Υγείας ήταν δημοφιλέστερος του τότε αντιπροέδρου και υπουργού Οικονομικών της κυβέρνησης Παπαδήμου. Τόσο εντός, όσο και εκτός ΠΑΣΟΚ.
Πηγή: Statesmen, Νικόλαος-Κυριάκος Ζωντανός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου