Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Παρασκευή 27 Ιουλίου 2012

Φάλαινα - δολοφόνος παγίδευσε τον εκπαιδευτή της!

Παρασκευή, 27 Ιουλίου, 2012
ΒΙΝΤΕΟ: Φάλαινα - δολοφόνος παγίδευσε τον εκπαιδευτή της! 

Ένα σοκαριστικό βίντεο κάνει τις τελευταίες ώρες το γύρο του Διαδικτύου, το οποίο είναι μαγνητοσκοπημένο το 2006 δόθηκε, όμως, τώρα στη δημοσιότητα καθώς βρίσκεται σε εξέλιξη μια δικαστική διαμάχη.
Ο τραυματίας εκπαιδευτής ζητά αποζημίωση κατηγορώντας το πάρκο ότι φιλοξενεί επικίνδυνες ακόμη και για τους ίδιους, φάλαινες. Η επίθεση είχε γίνει στο στο ενυδρείο «SeaWorld» του Σαν Ντιέγκο, με τον εκπαιδευτή Ken Peters να γλιτώνει ως εκ θαύματος.
Η φάλαινα με το όνομα Kasatka, έχει επιτεθεί τρεις φορές στους εκπαιδευτές του ενυδρείου, οι οποίοι και έχουν καταφύγει στα δικαστήρια κατά το ενυδρείου, για έκθεση σε κίνδυνο. Ο Ken Peters, λίγο αφότου πέσει στην πισίνα, δέχθηκε την επίθεση της φάλαινας, η οποία τον άρπαξε από το πόδι και τον βύθιζε συνεχώς κάτω από το νερό για 15 λεπτά!
Το εντυπωσιακό είναι ότι προσπαθούσε να τον απομακρύνει από τους άλλους εκπαιδευτές, που έσπευσαν για βοήθεια.
Αυτό το βίντεο το έδωσε στη δημοσιότητα η κυβέρνηση των ΗΠΑ για να αποδείξει ότι πρέπει να σταματήσει η λειτουργία του συγκεκριμένου πάρκου.
Δείτε στο βίντεο της στιγμή της επίθεσης της φάλαινας και πώς τρέχει να γλιτώσει το θύμα



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου