Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Κυριακή 1 Ιουλίου 2012

Χάλκινο η Κυριακοπούλου στο Ελσίνκι

Κυριακή, 1η Ιουλίου, 2012

Το πρώτο μετάλλιο της ελληνικής αποστολής στο Ευρωπαϊκό του Ελσίνκι είναι γεγονός. Το κατέκτησε το βράδυ του Σαββάτου η Νικόλ Κυριακοπούλου στο άλμα επί κοντώ. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια πανηγυρίζει το χάλκινο μετάλλιο με 4.60.
Το πρώτο της μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Ελσίνκι πανηγυρίζει η Ελλάδα! Σε έναν... βροχερό τελικό που κρίθηκε στις προσπάθειες, η Νικόλ Κυριακοπούλου κατέκτησε το χάλκινο στο επί κοντώ με άλμα στα 4.60μ. Η απονομή των μεταλλίων θα γίνει το απόγευμα της Κυριακής.
Η Κυριακοπούλου άρχισε τις προσπάθειές της από τα 4.30μ., στη συνέχεια πέρασε με την πρώτη τα 4.40μ. και με τη δεύτερη τα 4.50μ., ενώ με την τρίτη τα 4.60μ.
Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η Πτασνίκοβα η οποία πέρασε με την πρώτη προσπάθεια τα 4.60μ., ενώ στο δεύτερη σκαλί του βάθρου ανέβηκε η Γερμανίδα Στρουτζ που πέρασε τα 4.60μ. με τη δεύτερη προσπάθεια.
Αξίζει να σημειωθεί πως η Νικόλ Κυριακοπούλου προσπάθησε για το χρυσό μετάλλιο θέλοντας να περάσει τα 4.70μ., αλλά είχε τρεις αποτυχημένες προσπάθειες.
"Σας ευχαριστώ όλους"
"Είμαι ευτυχισμένη! Δεν μπορώ να περιγράψω πως αισθάνομαι. Για μένα αυτό το μετάλλιο είναι πολύ σημαντικό. Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένειά μου που βρίσκεται δίπλα μου. Θέλω να ευχαριστήσω και τον χορηγό μου", τόνισε εμφανώς συγκινημένη η κάτοχος του χάλκινου μεταλλίου και συμπλήρωσε:
"Δεν με βοήθησε καθόλου ο καιρός. Πρώτη φορά αγωνίστηκα με αυτές τις συνθήκες. Είχα θυμώσει πολύ! Ηταν δύσκολα τα πράγματα. Ευτυχώς το βρήκαμε, βγήκε εκεί που έπρεπε και ήρθε το μετάλλιο. Δεν ήξερα ότι αν κάνω το 4.60μ με τρίτη προσπάθεια θα είμαι τρίτη, νόμιζα ότι θα είμαι τέταρτη".
Πηγή: Κόντρα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου