Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

Πολλά “παιχνίδια” παίζονται με το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στην Ηλεία

Παρασκευή, 25 Μαΐου, 2012
Πρέπει να μπει δεύτερη στη λίστα η Αυγερινοπούλου


Παρασκευή, 25 Μαΐου, 2012
Η επιστροφή του Γιώργου Κοντογιάννη στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στην Ηλεία δικαίως έχει ξεσηκώσει θύελλα διαμαρτυριών και θα πρέπει να ρυθμιστεί αμέσως από τον πρόεδρο του κόμματος.
Δεν έχουμε πάρει ποτέ θέση στα εσωκομματικά της ΝΔ ή άλλου κόμματος αλλά αυτή τη φορά πρέπει να πάρουμε γιατί παίζεται ένα άσχημο παιχνίδι εις βάρος των υποψηφίων που παρέμειναν και έδωσαν τον αγώνα τους αφ' ότου έφυγε ο Γιώργος Κοντογιάννης από τη Νέα Δημοκρατία και προσχώρησε στη Δημοκρατική Συμμαχία.
Τώρα με την επιστροφή “των άσωτων” πάλι στη Νέα Δημοκρατία γίνεται θέμα η τοποθέτηση του κ. Κοντογιάννη σε εκλόγιμη θέση (#2) στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας.
Γνωρίζουμε τον κ. Κοντογιάννη δεδομένου ότι στο παρελθόν έχει έρθει στην Αμερική δύο φορές και συμμετείχε σε Πανηλειακά Συνέδρια, όπως γνωρίζουμε και την κ. Αυγερινοπούλου που από βουλευτή επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας “μεταφέρθηκε” στη “πράσινη” Ηλεία και έδωσε το δικό της αγώνα και στις εκλογές της 6ης Μαΐου κέρδισε επάξια τη βουλευτική έδρα στην Ηλεία.
Ο κ. Κοντογιάννης εδώ και δύο χρόνια έκανε τη δική του επιλογή και έφυγε από το κόμμα και δεν είναι “ηθικό” μετά από τόσο καιρό να έρχεται πάλι στην Ηλεία και να τίθεται δεύτερος ή τρίτος στο ψηφοδέλτιο! Δηλαδή οι άλλοι υποψήφιοι τι είναι;
Μαθαίνουμε ότι ο κ. Κώστας Τζαβάρας είναι ο “ηθικός αυτουργός” της επιστροφής του κ. Κοντογιάννη στην Ηλεία. Εάν αυτό είναι αλήθεια τότε ο κ. Τζαβάρας να μπει δεύτερος στο ψηφοδέλτιο μετά τον Κοντογιάννη. Για τους ψηφοφόρους της Ν.Δ. στην Ηλεία το πιο δίκαιο θα ήταν ο κ. Κοντογιάννης να μπει τελευταίος στο ψηφοδέλτιο γιατί οι υποψήφιοι της ΝΔ στις βουλευτικές εκλογές της 6ης Μαΐου πρέπει να μπουν στο ψηφοδέλτιο, με λίστα, κατά τον αριθμό των ψήφων που έλαβαν.
Η Σύνταξη

2 σχόλια:

  1. Καλημέρα σας από Ελλάδα,

    http://www.facebook.com/groups/456227021057546/#!/groups/456227021057546/

    Μέσα από αυτή την ομάδα προσπαθούμε να στηρίξουμε την απόφαση που πήρε ο λαός της Ηλείας στις 6/5 .Εκλέξαμε 2 βουλευτές και αυτούς θέλουμε ! Χρειάζομαστε και την δική σας φωνή . Γίνετε φίλοι στην ομάδα και εκφράστε τα σχόλια σας.
    ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Dr Dimitris Giannopoulos MSc GPMD25 Μαΐου 2012 στις 4:50 π.μ.

    O KYRIOS KONTOGIANNHS ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ ΣΤΗΝ ΗΛΕΙΑ. ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΕΙ. ΚΥΚΛΟΙ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΔΟΥΝ ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΟΤΙ Η Κ. ΑΥΓΕΡΙΝΟΠΟΥΛΟΥ ΘΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ Κ. ΣΑΜΑΡΑ ΣΕ ΕΚΛΟΓΙΜΗ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ! ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΜΨΟΥΝ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΛΕΟΝ, ΕΚΤΟΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ, ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΙΚΗΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ ΣΤΗΝ ΗΛΕΙΑ. Η Κ. ΑΥΓΕΡΙΝΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΠΡΟΦΙΛ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΗΣ ΝΔ ΑΛΛΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑΜΕ ΠΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ "ΓΝΩΣΤΟΥΣ" ΥΠΟΓΕΙΟΥΣ "ΒΟΛΕΨΑΚΗΔΕΣ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή