Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

Έγινε η Γενική Συνέλευση και ο Απολογισμός της ΟΕΑΣΝΑ

Πέμπτη, 24 Μαΐου, 2012
Όπως είχαμε γράψει την Τρίτη, πολύ ενδιαφέρουσα ήταν η Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας Ελληνο-Αμερικανικών Σωματείων Βοστώνης που έγινε χθες το βράδυ στο Μαλειώτιο Πολιτιστικό Κέντρο στο Brokline, Boston.
Μετά την προσευχή την συνεδρίαση άνοιξε ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Θεμιστοκλής Καρατζάς και Πρόεδρος της συνεδριάσεως εξελέγη η πρώην Πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Ελένη Βιδάλη. Αυτό που παρατηρήθηκε ήταν η μη συμμετοχή αρκετών αντιπροσώπων και Σωματείων που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία στα ομογενειακά.
Έγινε ανάγνωση των οικονομικώς εντάξει συλλόγων και αφού διαπιστώθηκε ότι ήταν απαρτία άρχισε η Συνεδρίαση. Διαβάστηκαν τα πρακτικά από την προηγούμενη Γενική Συνέλευση από τον Γενικό Γραμματέα κ. Θεμιστοκλή Βούλγαρη και έγινε αποδοχή από την ολομέλεια. Στη συνέχεια έγινε αναφορά Προέδρου, αναφορά Ταμία (οικονομικώς απολογισμός) από την κ. Γεωργία Μαυρίδου, Ταμία της Ομοσπονδίας όπου έγιναν αποδέκτες από την ολομέλεια αφού πρώτα η Εξελεγκτική Επιτροπή που έκανε έλεγχο βρήκε τα πεπραγμένα, καλώς έχει.
Ακολούθησε η αναφορά για την Παρέλαση του 2012 από τον Α' Αντιπρόεδρο κ. Νικόλαο Δαλαμάγκα όπου έγινε αποδεκτή. Ο Αντιπρόεδρος αναφέρθηκε στην προσπάθεια που έγινε και το γεγονός ότι οι καιρικές συνθήκες δεν ήταν καλές οπότε αρκετός κόσμος δεν παρευρέθηκε αλλά τα τμήματα (55 τον αριθμό) παρέλασαν κανονικά ενώ είπε ότι έλαβαν μέρος 7 φιλαρμονικές, 12 άρματα και 5 πανεπιστήμια. Ζήτησε τη επιείκεια για τυχόν λάθη ή παραλείψεις.
Στην ανοικτή συζήτηση ανέβηκαν οι τόνοι για διάφορα θέματα. Όπως e-mail με προσβλητικό περιεχόμενο για πρώην Πρόεδρο της Ομοσπονδίας και όπως φαίνεται το θέμα παραμένει εκκρεμές. Ένα άλλο θέμα ήταν το Τμήμα Ευζώνων και τις ενδυμασίες, επιστολής του Συλλόγου Εκπαιδευτικών για την εκδήλωση στο Κυβερνείο της Μασσαχουσέτης και άλλα.
Η συνεδρίαση τελείωσε μετά τις 10:00 το βράδυ αφού έγιναν ευχές για καλό καλοκαίρι.

Φώτο 1η.  Ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Θεμιστοκλής Καρατζάς δίνει την αναφορά του.
Φώτο 2η,  Η κυρία Ελένη Βιδάλη, πρόεδρος της Γενικής Συνελεύσεως 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου