Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Δευτέρα 28 Μαΐου 2012

ΔΗΛΩΣΗ ΑΥΓΕΡΙΝΟΠΟ​ΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΣΤΟ Ν.ΗΛΕΙΑΣ

Δευτέρα, 28 Μαΐου, 2012
Η Βουλευτής Ηλείας κα. Διονυσία-Θεοδώρα Αυγερινοπούλου (επίτιμο μέλος του Πανηλειακού Συλλόγου Βοστώνης) μετά τη δήλωση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, κ.Αντώνη Σαμαρά με την οποία καλεί για τη μέγιστη συσπείρωση στο Νομό Ηλείας δήλωσε: 


 «Αισθάνομαι την υποχρέωση να ευχαριστήσω ξανά τους συμπολίτες μου στην Ηλεία για την εμπιστοσύνη και τη στήριξή τους στη Νέα Δημοκρατία, αλλά και σε εμένα προσωπικά. 
Συνεχίζουμε τον αγώνα για να αντιμετωπίσουμε τις κρίσιμες προκλήσεις που καλείται να ξεπεράσει η χώρα μας για να  συνεχίσει την ευρωπαϊκή της πορεία, για την ανάκαμψη και την ανάπτυξή της. 
Συνεχίζουμε τον αγώνα για την Ηλεία και τους συμπολίτες μας. Η Ηλεία έχει υποφέρει πολλά. Είναι ώρα να δικαιωθεί και να αντιμετωπίσει με ελπίδα και νέα προοπτική το μέλλον. 
Σε αυτόν τον ιδιαίτερα κρίσιμο για την πατρίδα εκλογικό αγώνα συμμετέχουμε όλοι στην Πανστρατιά υπό τον Πρόεδρό μας, κ.Αντώνη Σαμαρά και από τη δεύτερη θέση του ψηφοδελτίου, στην οποία με εξέλεξε ο λαός της Ηλείας στις εκλογές της 6ης Μαΐου, συνεχίζουμε δυναμικά για κερδηθεί η μάχη της 17ης Ιουνίου. 
Καλώ σε συμπαράταξη όλους όσους ψήφισαν τη Νέα Δημοκρατία, αλλά και όλους όσους αντιλαμβάνονται ότι το διακύβευμα αυτών των εκλογών είναι η πορεία του τόπου μας για τις επόμενες δεκαετίες. 
Με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον των Ελλήνων πολιτών, ενώνουμε δυνάμεις και ανοίγουμε μέτωπο έναντι των δυνάμεων του λαϊκισμού και της δραχμής». 


Πηγή: Ανακοίνωση Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου